|
Konu Kimliği: Konu Sahibi KalbinNûru,Açılış Tarihi: 16Haziran 2007 (20:34), Konuya Son Cevap : 02 Aralık 2023 (23:57). Konuya 215 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
17 Eylül 2019, 22:04 | Mesaj No:201 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | )))
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
18 Eylül 2019, 10:51 | Mesaj No:202 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Yeni evliydi herhalde
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
18 Eylül 2019, 10:56 | Mesaj No:203 | |
15 Kasım 2011 | Alıntı:
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ | |
30 Mayıs 2020, 17:09 | Mesaj No:204 |
15 Kasım 2011 | )))
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
30 Temmuz 2020, 18:21 | Mesaj No:205 |
Durumu: Medine No : 38944 Üyelik T.:
09 Şubat 2014 |
Üç arkadaş Balikesir tren istasyonuna gitmişler. İçlerinden biri gişeye yaklaşıp bilet almış ve trenin kalkmasına ne kadar zaman olduğunu sormuş.. - Bir saat on beş dakika... Arkadaşlarına dönmüş; -Daha çok var, hadi gidip şu karşıki kafede çay içelim.. Oradan buradan derken laf lafı açmış... Birden tren düdüğüyle kendilerine gelmişler. Koşarak dışarı fırlamışlar ama, nafile...Tren kaçmış.. Sormuşlar; -Sonraki tren ne zaman? -Bir buçuk saat sonra... Yine dönmüşler kafeye. Yine çay yine laf ve derken yine düdük sesi... Koşmuşlar ama bu defa da treni kaçırmışlar. Bir saat sonra bir tren daha varmış. Dönmüşler kafeye.. Ama bu kez uyanık duruyorlar. Trenin sesini duyar duymaz kalkmışlar koşmaya başlamışlar. -İçlerinden biri bir vagona, diğeri başka vagona zar zor yetişmiş... Üçüncüsü ise geride kalarak yetişememiş... Bir süre nefesini toparladıktan sonra başlamış katıla katıla gülmeye. Durumu gören istasyon memuru dayanamayıp sormuş ; -Hem treni kaçırdın hem gülüyorsun ! *-NASIL GÜLMEYEYİM?* *ONLAR BENİ UĞURLAMAYA GELMİŞTİ*
__________________ O (cc)’NA SIĞINMAK AYRICALIKTIR |
02 Aralık 2022, 19:12 | Mesaj No:207 |
19 Ekim 2008 |
Birde kadınlra şeytan derler)) neyseki kadın ölene kdr bedavaya oturacak )))
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
03 Aralık 2022, 22:30 | Mesaj No:208 |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 |
Yok ya yapmamıştır. Adam 25 yıllık kira parasıyla ev almış hanımına bırakmış. Mutlu son Mutlu son yazasim geldi büyük travma bu yaaa
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
11 Aralık 2022, 15:41 | Mesaj No:209 |
19 Ekim 2008 |
YILIN FIKRASI SEÇİLMİŞ...😜 Bir davada tanıklık etmesi için kürsüye yaşlı bir teyzeyi çagırırlar. Kadın yerine oturur ve davalının avukatı kadına yaklaşır. Ayşe Hanım, -Beni tanıyor musunuz.? Yaşlı teyze cevap verir; -Ah ! evet Avukat Bey, sizi çocukluğunuzdan beri tanıyorum. Siz taa o zamanlar bile aileniz için tam bir baş belasıydınız. Sürekli yalan söylüyorsunuz, Karınızı komşunuzla aldatıyorsunuz, En yakınım dediğiniz insanların arkasından konuşuyorsunuz, İki lira fazla kazanmak için herkesi satarsınız. 😳 Davalının avukatı başta olmak üzere bütün salon şok olur. 😳 Adam ne yapacağını bilemez bir halde kadına tekrar sorar; -Peki Ayşe Hanım, ya karşı tarafın avukatını tanıyor musunuz..? !! 😳 Kadın yine cevaplar, -Elbette tanıyorum. Çocukluğunda ona dadılık yapmıştım. Tembel, ödlek ve alkolik adamın tekidir. Etrafında bir tek dostu yoktur ve herkes onun hala geceleri altına kaçırdıgını söylüyor. 😳 Yine herkes şokta... Bütün salonu bir uğultu kaplar.. 😳 Hakim kürsüye tak tak tak vurup herkesi susturur ve her iki tarafın avukatını da kürsüye çagırır ve ikisine de eğilmelerini söyleyerek kulaklarına şunu fısıldar; -“Eğer bu kadına beni tanıyıp tanımadığını sorarsanız, anam avradım olsun ikinizi de harcarım..!
18 Mart 2023, 21:50 | Mesaj No:210 |
19 Ekim 2008 |
Karı koca hacca giderler döndükden bir müddet sonra kadın kocasına “ herif sen bana sürekli aşkım hayatım sensiz olamam falan derdin dikkat ettim hacdan geldiğimizden beri hiç söylemedin? “ Adam şöyle der” kusura bakma avrat hacı oldum artık yalan söyleyemem “😂
Konuyu Toplam 2 Kişi okuyor. (0 Üye ve 2 Misafir) | |