![]() |
Feminist Fadime Dünya Feministler Kongresinde konuşmacılar görüş belirtmektedir. Amerikalı bir hanım şöyle der: -Ben iyi bir şirketin genel müdürüyüm. Artık alışveriş yapmaktan bıktım. Kocama "bundan sonra alışverişleri sen yap" dedim. Baktım, birinci gün oralı olmadı, ikinci gün oralı olmadı, üçüncü gün yaptı... Alman konuşmacı: -Ben iyi bir şirkette üst düzey yöneticiyim. Bir gün kocama "ben artık bulaşıkla ilgilenmekten bıktım, biraz da sen yıka" dedim. Birinci gün yapmadı, ikinci gün yapmadı, baktım üçüncü gün yapmış... Fadime kürsüye çıkmış: -Ben kendimi bildim bileli temizlikçiyim. Geçen gün Temel'e "ben artık çamaşır yıkamaktan mahvoldum, biraz da sen yıka" dedim. Birinci gün göremedim, ikinci gün göremedim, üçüncü gün gözüm yavaş yavaş görmeye başladı... |
Cvp: Feminist Fadime Süperrrr.Acaba niye belgin geldi aklıma:))) |
Cvp: Feminist Fadime Aslında bu başlığı belgine armağan edecektim ama vazgeçtim içimimi okudun seleme:))) |
Cvp: Feminist Fadime Alıntı:
Eee boşuna can değiliz kalp kalbe karşıdır[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Feminist Fadime Eksik olma Babamdan Fırçayı yemeden gideyim ben 4 oldu sanırım hayırlı geceler:) |
Cvp: Feminist Fadime söyleyin bakalım niye ben aklınıza geldim kankiş sağol ya yakında bende sana bir hediye verecem bekle canım can feminist değilken öyle oldum yaw kankiş ben bu fıkrayı biliyom amma karışık yazdım, neyse siz anladınız.. |
Feminist Fadime Yazık bizim Fadimeye, kolay mı eşi Temel [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Feminist Fadime maşallah allah muhabbetinizi artısın pek güzel geçiniyonuz |
Cvp: Feminist Fadime Alıntı:
amin kardeşim... cümlemizin muhabbeti böyle olsun inşallah.. |
SAAT: 02:15 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.