|
Konu Kimliği: Konu Sahibi MERVE DEMİR,Açılış Tarihi: 12 Ağustos 2007 (15:42), Konuya Son Cevap : 10 Temmuz 2014 (00:49). Konuya 20 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
17 Şubat 2008, 21:28 | Mesaj No:11 |
Durumu: Medine No : 7 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cvp: karısından korkan ayağa kalksın Yeni mahallesinde kahvede sohbet eden adama arkadaşları: ''Senin aile yaşantına hayranız, eşin ve çocuklarınla çok mutlu bir yaşantın var. Karının bir dediği iki etmiyorsun. Bu mutluluğun sırrını bize de anlat yoksa pısırık olduğunu düşüneceğiz.'' derler. ''Kısaca anlatayım..'' der adam.''Düğünümüz bittikten sonra karım kendi atına, ben de kendi atıma bindik evimize doğru gidiyoruz. Benim bindiğim atın ayağı takıldı ve sendeledi. Karım eğildi ve benim atıma "Bir" dedi. Biraz daha ilerledik ve benim atımın ayağı tekrar takılıp tökezlediği zaman eşim tekrar eğilip atıma "İki" dedi. Az sonra atım tekrar aynı şekilde tökezleyince eşim atından indi ve ata "Üç" dedi ve çeyizinden tabancasını çıkartıp atımı alnından vurdu. Ben şok olmuştum... Eşime bir hışımla çıkıştım ''Yazık değil mi ata, neden vurdun kadın, manyak mısın sen?'' diye bağırdım...Karım arkasını döndü ve bana "Bir" dedi. Ve o günden sonra karımın bir dediğini iki etmedim.
__________________ Her insan hata eder. Hata işleyenlerin en hayırlıları tevbe edenlerdir. Tirmizî, Kıyâme, 49; İbn Mâce, Zühd, 30. |
17 Şubat 2008, 21:30 | Mesaj No:12 |
Cvp: karısından korkan ayağa kalksın EyvAllah belgin güzeldi. Pısırık olmakta kötü | |
17 Şubat 2008, 21:41 | Mesaj No:14 | |
14Haziran 2007 | Cvp: karısından korkan ayağa kalksın Alıntı:
bence bir erkeğe pısırıklık yakışmaz... bayanın sözününde dinlenmesi gerekli... ben bir deyince anlamalı... saygı şart..
__________________ Her insan hata eder. Hata işleyenlerin en hayırlıları tevbe edenlerdir. Tirmizî, Kıyâme, 49; İbn Mâce, Zühd, 30. | |
17 Şubat 2008, 21:49 | Mesaj No:16 |
14Haziran 2007 | Cvp: karısından korkan ayağa kalksın aynen öyle canım..
__________________ Her insan hata eder. Hata işleyenlerin en hayırlıları tevbe edenlerdir. Tirmizî, Kıyâme, 49; İbn Mâce, Zühd, 30. |
09 Temmuz 2014, 15:06 | Mesaj No:18 |
Durumu: Medine No : 33478 Üyelik T.:
09 Kasım 2013 | Cevap: Cvp: karısından korkan ayağa kalksın
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. |
09 Temmuz 2014, 18:21 | Mesaj No:19 |
Durumu: Medine No : 27691 Üyelik T.:
26 Nisan 2013 | Cevap: karısından korkan ayağa kalksın
ben de eşimden duymuştum bunu, tabiki erkek egemen versiyonunu |
09 Temmuz 2014, 21:54 | Mesaj No:20 |
Cevap: Cvp: karısından korkan ayağa kalksın | |
Konuyu Toplam 2 Kişi okuyor. (0 Üye ve 2 Misafir) | |