|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Muhteşem,Açılış Tarihi: 03 Temmuz 2008 (17:07), Konuya Son Cevap : 15 Nisan 2024 (23:14). Konuya 15 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
28 Eylül 2021, 22:09 | Mesaj No:11 | |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Alıntı:
Ben o yönden bakmadım toprağım .. Şöyleki eşini cok sevdiğinden ilgi alaka istemiş .Gazete ye verdigi değeri beklemiş .. Ama sevgiden anlamayan beyefendi , kadının kendini rencide ettigini bile fark etmeden çöpe attı zaten .. Gazete okuyan kendini en azından yetistirir.Bu okumakla okumuş oldu ..😊
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." | |
28 Eylül 2021, 22:26 | Mesaj No:12 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 |
İlgi alaka istemiş evet ama, ne verirsen onu alırsın belkide zamanında erkek bekledi o ilgiyi herşey karşılıklıdır. Bir taraf kendinden ödün verebilir karşılık göremeyince bırakır öyle bırakırki umuru olmaz o ilişkide mecburiyetten sürüyordur. Allahım yaa bir fıkradan nerelere geldik )))))
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
28 Eylül 2021, 22:46 | Mesaj No:13 |
18 Aralık 2010 | Sorma Bir gazete nelere mal oldu ..kadın dayanışması mı desek 😊 bilemedim şimdi .. Ne oluyosa toprağim hep sevgisizlikten oluyo bence 😊 Insan kuşu sever cıvıl cıvıl öttügü için, Gülü sever belki kokusu için , Dogayı sever muhteşem güzelligi için, Insan kısmetini sever , ömrüm diyebilmek için...🌷
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
28 Eylül 2021, 22:56 | Mesaj No:14 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 |
Sen gibi güzel bakışlılar lazım
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
28 Eylül 2021, 23:04 | Mesaj No:15 |
18 Aralık 2010 | Estagfurullah .. Bazen herkeze nasip olmuyor, Bir gönüle girip dua'larda yer almak
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
15 Nisan 2024, 23:14 | Mesaj No:16 |
18 Aralık 2010 | Yeni alıp eskini atmaya can atıyo zaten
Konuyu Toplam 7 Kişi okuyor. (0 Üye ve 7 Misafir) | |