![]() |
SÜKUT DER ki/MUHTEŞEM FON & Medineweb Yazarımız sükutu ezberin kaleminden derlenmiş bir çalışmadır.. Yazılar gibi resimlerin çoğuda özgündür... Muhteşem bir fon eşliğinde keyifli dinlemeler diliyoruz... Medineweb Prodüksiyon sunsuncicekver/cic/ek/ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
HAyy Rabbim razı olsun senden sayın değerli yöneticim çok şaşırdım çok mutlu oldum hem duygulandım hem hüzünlendim hem sevindim,,,: ) çok karışık ama güzel bişiler oldu muhteşem olmuş Rabbim kat kat fazlasını nasip etsin sana inşallah,,,: ) cicekver cicekver cicekver cicekver cicekver cicekver cicekver cicekver on yüssss çiçekler sana masumhanemizle: )/cic/ek//cic/ek/cicekver |
Alıntı:
|
sunsun bakalım inşallah bekliyorum sabırla sayın yöneticim,,, : )/cic/ek//cic/ek/ |
Muhteşem olmuş ,yürekten gelenler birde böylesi olunca çok güzel görünüyo..Her ikinizinde ellerine sağlık...(: |
Biz susunca Sükutumuz konuşuyor, konuşmaya devam et [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Emeği geçen herkesden Allah razı olsun.. |
Alıntı:
Alıntı:
sayın editim ve hepinizden inşallah,,, cicekver |
Forum ailesine gelsin..Hayırlı vakitler efenimcicekver |
teşekkürler efemm,,:-) bekliyorum gene video öyle dediydin,,/cic/ek//cic/ek/ :):):):) |
Alıntı:
Nettin be sükut bacım..Oyle ilham gelip.yazma gibi degilki /cic/ek/ söz verdiysek gelir..Az biraz daha dinleyin bunu/cic/ek/ Sıkılirsaniz mona rosa inciten satirlar var..Ben yenisini sizlere ulastirana kadar onlari dinleyin../cic/ek/cy |
Alıntı:
olur sayın yöneticim şimdi beklemiyorum zati ,,:)) eklemeye devam edim ben yazarlık ünvanı verilmiş hakkını vermek lazım demi(yazarlık kim ben kim)) olur dinlerim ,,:)))/cic/ek//cic/ek//cic/ek//cic/ek//cic/ek/ |
Alıntı:
Bu geceye dair olsunc* |
İnsan bazen konuşmaktan değil susmaktan yorulur. Fon müzik aradım burası düştü. Beni benden aldı. Yayında yapımda yazıda emeği geçenler teşekkürü hakediyor cicekver |
Devamı gelcek inşaAllah |
SAAT: 13:05 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.