![]() |
Sen hiç ? Bu oyunda alttaki üyeye" Sen hiç...?" sorusunu yönelteceğiz... ilk soru benden... Sen hiç umreye yada hacca gittin mi? |
re: Sen hiç........?/Medineweb Gidemedim Ravzasına Gönül daldı sevdasına Gitmedim nasip olur inşallah ümmete dua edelim....... Sen hiç ............ nedesem acaba. Sen hiç seyyid kutup okudun mu |
re: Sen hiç........?/Medineweb Cıks :( Sen hiç yağmur altında kaldın mıAğzı-Açık000 |
re: Sen hiç........?/Medineweb Çok gezdiğim olmuştur sağanak yağmurda........ Sen hiç Ravzanın bahçesinde nazlı güller derdin mi |
re: Sen hiç........?/Medineweb Okumadım Sen hiç Ravzanın bahçesinde nazlı güller derdin mi |
re: Sen hiç........?/Medineweb ah bi gidebilsek neler derecez...:( Alıntı:
|
re: Sen hiç........?/Medineweb okumadım.. sen hiç risale-i nur okudun mu? |
re: Sen hiç........?/Medineweb Okudum Hasan dursunun sen hiç sevdin miiResulu ilahisi geldi aklıma....... sen hiç Gavsul azam geylaninin kitaplarını okudun mu |
re: Sen hiç........?/Medineweb sen hiç öldün mü................................................ .............? |
re: Sen hiç........?/Medineweb Ölmeden önce ölünüz hesaba çekilmeden kendinizi hesaba çekiniz Soruma cvb alamadım tarsusi kardeşim |
SAAT: 04:34 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.