![]() |
kıyameri byurun=) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] :) hediyeleşmek sünnettir.. |
RE: kum tanesi kardeşime. Alıntı:
teşekkür ederim çok güzel:) |
re: Buyrun Hediyeleşelim [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Fecr abime Canlı Kuran örneğine... |
re: Buyrun Hediyeleşelim ya kardeşler hiç böyle güzel bir ilahi hediye eden yokmudur. hep resim hep resim |
Cevap: ***buyrun hediyeleşelim*** [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] hep beraber AMİNNNN diyelim inş bütün foruma hediye ediyorum :) |
Cevap: ***buyrun hediyeleşelim*** [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: ***buyrun hediyeleşelim*** [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Mehmet abi buyur biraz acımasızca oldu ama nefsleri dizginleyin :)) bana yasak sizler bari mahrum kalmayın evet000 |
Cevap: ***buyrun hediyeleşelim*** cnm ya nie bunlar yasak yoksa moda olan hastalıklar sendedemi var :( |
Cevap: ***buyrun hediyeleşelim*** Modadan uzağız Esmacım böbrekler yaramaz bizde protein kaçağı var hamur işi yasak :) hani hediyem Esma afrn* |
Cevap: ***buyrun hediyeleşelim*** ALLAH yardımcın olsun inş madem hamur işleri yask sana bu güzel şiiri hediye ediyorum güzel arkadşıma :) BEN, SENİ İSTERİM SENi Namaz ile Kâbe’ye yönelelim Güzel ahlak ile Allah’a sığınalım Temiz kalp ile cenneti isteyelim Cenneti kazanmak gönüldedir bilelim Ne dünya malını, ne cennetini Senden geldim, seni isterim seni Bilirim her şeyin aslına döneceğini Aslım sensin, bende seni isterim seni Gönül gözü ile görürüm seni Peygamber teri diye koklarım gülü Allah, Allah diye çeviririm dili Aşk ile yanan özde görürüm seni Kurtlar, kuşlar Allah, Allah diyorlar Dağlar, taşlar nurunla eriyorlar Yer_gök Allah edası ile inliyorlar Büyük bir aşk ile duyarım seni Muhammed aşkı ile dua edenler Gönül kazanmak için çırpınan kalpler Gönül kırmak, Kâbe yıkmaktır diyenler Bende bu kullarla yaşarım seni Sana yöneldi bütün gönüller Sana uzandı Allah diyen eller Senin aşkınla, sana yalvaran kullar Gönülden ağlıyor, bağışla beni HARUN KARA Eğitimci-Yazar-Şair |
SAAT: 08:36 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.