![]() |
Gününü tek kelime ile anlat Arkadaşlar herkez gününü tek kelime ile anlatsın ilk ben başlıyım Günüm:ELHAMDÜLİLLAH... |
ortaşekerli |
Ruhumun cesede ağır geldiği bir gün Yunus (a.s) formülünü günümüze uyarlamaya çalışan bir beyin karmaşası |
Alıntı:
evet000evet000evet000 |
Zaten tek bağlıyıcı sebepte o ayet zalimlerden olmamak emin olun... |
Zorbalığa gelindiğinde İmanı bir köşeye bırakabilen bir toplum içerisinde yaşam şartları ağır gelmekte RUHA |
Rabbe artık çaresiz kaldım yakarışının son haddine gelme noktasındayım... |
.................................. :))))))) |
Çok şükür İYİ... |
çok sıkıcı bir gündü.. |
Cevap: !!!Gününü tek kelime ile anlat... tatsızz =( |
Cevap: !!!Gününü tek kelime ile anlat... Dün bayram bugün seyran yarınım ise buram buram malüm insanoğluyuz deliye hergün bayram. |
Cevap: !!!Gününü tek kelime ile anlat... uzgn........uzgn |
Cevap: !!!Gününü tek kelime ile anlat... Hicran dolu gözlerle Iraklardayım |
Cevap: !!!Gününü tek kelime ile anlat... sıkkın baygın daraltıcı buralar bogucuağlayan000ağlayan000ben evimi özledimm |
Cevap: !!!Gününü tek kelime ile anlat... ülkedeki sınav sisteminin fazlalığına ve gereksizliğine kızgın.... |
Cevap: !!!Gününü tek kelime ile anlat... yükünü boşaltmaya hazır kara bir sonbahar bulutu gibi |
Cevap: !!!Gününü tek kelime ile anlat... Allahtan gayrı yakınlığın yalan olduğunu anladığım bir gün.. |
Cevap: !!!Gününü tek kelime ile anlat... tuzsuz .( |
Cevap: !!!Gününü tek kelime ile anlat... huzurlu |
Düşekalka 🌿Bitkin 🌷 |
Alıntı:
Memleketim gibiyim.Sabah gunesli,öğlen gökgurultulu sonrası yağmur etkisiyle nemden uyuşmuş gibi ama günlük güneşlik bir gün ışte.. |
3 arkadaş beraberdik bütün gün hatta şimdiye kadar,, insanın dostu olması güzel Rabbim eksikliklerini vermesin inşallah,,,,/cic/ek/klpp/ |
Güzel... |
Elhamdülillah |
Şükür Elhamdülillah 😁☺ |
Can sıkıntısı biraz |
Yorgun |
Hep hareket hep hareket/cic/ek/ Çok şükurelhm |
Yol yorgun |
Çocuklarla yeni okullarına adaptasyon sürecindeyim. Bahçe işleri daha kolaydı be.))) |
Hayırlı Cumalar dileyip, Perşembe günü zannetmek :) Tek kelimeyle ; Hawar Allahım :))) |
Bazen olmuyor hatta o kdr güzel olmuyor ki ancak bu kdr güzel olmayabilirdi diyorsun 🤷*♂️ |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Böyle bir güzellikle güne başlamak anlatılmaz yaşanır:) adeta insanın bütün strsini alıyor :) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Oyuncakmı bu? Allahım bu renklerin güzelliği ne böyle.Göz kamaştırıcı... Barekallah..Çok sevimli.. uzaktan tabi :))) Muhabbet kuşu mu papağanmı Esma abla. Ben kuş dili biliyorum türünü bilmiyorum da ondan sordum [emoji3] Günüm; bir geçmiş olsuna muhtaç, faranjit olmuşum yazarak bile konuşamıyorum .)) en son çocukluğumda öksürdüydüm ben böle. Şu cigara, tütünü azaltmam lazım.))) SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Alıntı:
Format gereği günümün değerlendirmesini vereyim, Elhamdülillah diyelim /cic/ek/ |
Sorunları üzerime çekmekte mıknatıs özelliği gösteriyorum.Behizarım.. |
Durum mesajları, storyler yıkılıyor. Takdir belgeleri, karneler havalarda uçuşuyor. Tehlikenin üzerinden 24 saat geçmesini bekliyorum [emoji55] Bizimde olaydı koyardım tabi [emoji16]Yokki... belki ondandır hasedim [emoji28] |
Bizimkiler eve varmadan gözümün içine soktular. Her biri haşlığını almadan yakami bırakmadı:) Baba olmak cidden zor iş:))) |
İnsan, koşturmaktan yürümeyi unutur mu?:)d/us//un Öylesi günlerden birgündü.)) |
SAAT: 18:00 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.