![]() |
Cevap: 3 üye 3 yorum su damlası:forumun hüzünlü ablası... ahde vefa;forumun Allaha yakarış şiirlerinin ustası.. mihrinaz :forumun tanıdığım kadarı ile araştırmacı ablası.. nisareyyan abla. tuba abla. medinewep abi |
Cevap: 3 üye 3 yorum Alıntı:
Alıntı:
Hayata Aynı pencereden bakmak güzelskr |
oyuna devam edemedik gitti gülümseyen000 arkadaşlar yorum yokmu hyyyyy |
EYMEN&TALHA Ali Parlak HACIYSK |
|
Cevap: 3 üye 3 yorum İsim yazmayı unuttum :-) makbergulu mihrinaz mehmetakif2 :-) |
mihrinaz**Gönlümün gülü dert ortağım can içim.(Bana kızacaklar )son günlerde gözlerim arar oldu ..Formun neşe kaynağı :) mehmet akif2**seviyeli,saygılı ve sevgi dolu anne (: (can arkadaşım ) enderhafızım.. Nisareyyan.. Tuba.. 3 editimiz kolay gelsin c* |
Cevap: 3 üye 3 yorum söylediğiniz gibi 3de editimiz enderhafızım:hafızımiz ve kesinlikle tebessüm ettiriyor özellikle hafız yazılarında nisareyyan: ismi güzel takdirleri bol kardeşimizdir. yorumlarını beğenerek takip ederim. tuba:editlerimizden biridir. ilahiyatçı1 güll . yahyadoğan |
güll**kendisini özleten üyemiz.. yahyadoğan**yine özlenen üyemiz.. umut628.. Beytül Ahzan.. Gülnihal2.. |
Cevap: 3 üye 3 yorum umut628......:agresif,huysuz,geçimsiz arada kaybolan damdan düşer gibi de foruma birden düşen; imam (düşüncenize tercuman olup oyunu kolaylaştırayım dedim25.gif) beytül ahzan.:aktif olduğu kadar hüzünlü paylaşımcı kardeşimiz Gülnihal........:2014 en hızlı çıkış yapanı azimli öğrenci Azranur,nesli-nur,Esmanur |
SAAT: 22:21 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.