![]() |
Cevap: 3 üye 3 yorum Alıntı:
Nesli_nur**Azimli ama kaybolma noktasında arkadaşları merak içinde (: Esma_nur**Bir hışımla bizleri öksüz bırakan ,gönlümün gülü (: (arada bir ugra can ) Nurşen35 Mehmet akif2 Mihrinaz... |
Ademsevda Makbergulu Eymentalha |
Saddami ne aramistir zavalli irak halki kimbilir saddam diktator degildi adami kurban ettiler dunya seyretti |
Ademsevda : Benim bir tanecik küçüğüm. Sevgi dolu , saygılı ve merhametli. Bir gün bile onun varlığını hissetmesem dehşetle aradığım kişi Makbergülü : Site içinde yardımsever, editörlüğe layık olan yegane kişilerden biri. Makbergülü pratik bilgilerine ihtiyacımız var, en kısa zamanda seni aramızda görmek ümidiyle..c* Eymentalha : Değerli ve saygıdeğer editörlerimizden olan hocam. Bilgilerinden ve yardımlarından çok faydalandığımız , her an iyilikte yarışan kişi.... Mihrinaz : Tekrar bizlerle birlikte olduğu için sevinç duyduğumuz , dost canlısı, hakikatli, neşesiyle mutluluk saçan , sözünün eri , varlığından memnun olduğum biricik arkadaşım... Su damlası : Allahın kulu : Fatıma-i Zehra : |
Cevap: 3 üye 3 yorum Su damlası : şaire ablamıza kalem kağıt verin kırk yıl aç bırakın gıkı çıkmaz. Allahın kulu : tasavvufta olmadığı belli.Allahın kulu şükür. Fatıma-i Zehra :muvahid bir kalem. beytulahzan : esma nur: Alimoğlu: |
Cevap: 3 üye 3 yorum Sayfayi begenen arkadslardan allah razi olsun Molla kasim allah razi olsun |
esmanur : emektar başeditörümüz :):) Alimoğlu : alim abimiz :):) (forumda daha sık görmek isteriz ) mehmetakif2 nuren35 ademsevda |
nurşen35:sayfayı açtığımda görmek istediğim,sıkılmadan içimi döktüğüm can içim (: ademsevda:Hemşerim olması ile birlikde ,candan bağladığım biriciğim (: Mihrinaz Medineweb Dur_hele... |
Cevap: 3 üye 3 yorum haklısın su damlam derslerimle kuranı daha iyi öğrenmekle uğraşıyorum ev çocuklar ileskr |
Cevap: 3 üye 3 yorum uzun süredir katılamayınca çoğu kişiyi unutmuşum yeni gelenleri de tanımıyorum :-( |
SAAT: 22:22 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.