![]() |
Vereyim Gülistansare İslaminesil Mehmet akif |
Alıntı:
Biraz daha bizimle vakit gecirmesini diliyorum . Ve yüreğide çok güzel can mı can cicekver Islaminesil / iyi bir dosttu bilgisi saygısı degerli unutulmayan üye..c* Mehmet akif2 / Gittide gelmedi bir gönlümün gülü bir gitti pir gitti gülümseyen000 Eh görürde gelir temennisi ile cicekver Sukütu -Ezber Nurşen35 Barış ....... |
Alıntı:
Sükutu Ezber : Forumlar tarafından sevilen sayılan adaşçığımc* Kendini unutturmuyor, varlığına da alıştırmıyor😅 Nurşen35: Ben giderim Nurşen hocam gitmez bu forumdan derdim çok özledim Nurşen hocam. Bir yol bulup gelsen ne güzel olurmahcup000 Barış: Sevdiğimiz üyelerden. Önlisansta birlikte dirsek çürüttük.))Yolu açık olsun aktif ve başarılı üyemizdi. c* Enderhafızım Medineweb: Bilinmez |
Alıntı:
Medineweb / yerini koruyan saygılı , yolunun düşmesinin beklediğim bir can dost cicekver Bilinmez / Bilmedigim biri .... Esmanur Mihrinaz Dua dilencisi |
Alıntı:
Alıntı:
|
Abla namın Katar'a kadar ulaşmış senin haberin yokgülümseyen000 Forumları iyi bilirim işleyişleri, yönetimleri felan. saçıma beyaz gördüm abla ya ne çocuğu depresyondayimağlayan000 Gulistansare yukardaki üyeleri yorunlarsın dimi:):) |
Alıntı:
Ayrıca kıtalar dolaşıp El cezire'ye uzanan benim değil medineweb'in nâmıdır sevgili editimtrkymsfhfgshsfhsgh trkymtrkymtrkymtrkymtrkymtrkym |
Alıntı:
Mihrinaz başkanım başkan işte.çok abla başkan alkış000abiyide medineli yapmış teşkilat gibi çalışıyor gülümseyen000 Dua dilencisi edebiyatı çok iyi bir şiirini paylaşmiştınız. |
Yeni üyeler yazılmamış unutulmuş 🥰 Yazayım ben ... Esadullah.. Vasat... Esma Nur.... ..................... |
Alıntı:
Konuyu anlamaya çalıştım, anlaşılan birileri beni ve diğer ismi geçen kardeşleri yorumlayacak : ) Üçümüzü birden iyi gözlemlediğini düşünen kim varsa merakla yorumunu bekliyorum ben de cicekver |
SAAT: 11:49 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.