![]() |
Cevap: 3 üye 3 yorum yorumlar askıda kaldı :)) |
Cevap: 3 üye 3 yorum Alıntı:
talibetün : azimli öğrenci anne .) dua dilencisi: hanımefendi edit .) kurtmehmet: adı üstünde kürt .)) |
Cevap: 3 üye 3 yorum Alıntı:
eyvallah abla da üye ismi vermemişsin bu defa :) ben söyleyim bari :) remle talibetün merve demir |
Cevap: 3 üye 3 yorum [QUOTE=Huzeyfe;182402]eyvallah abla da üye ismi vermemişsin bu defa :) ben söyleyim bari :) remle ?.......kayıp şehir .. yerini bileniniz var mı acepgülümseyen000 ? talibetün?......kendisinden rep almayı başaran varsa -kulağıma sölesin .))))))) merve demir? .......üstün zekalı msl* alpert... ender hafızım... nergiz... |
Cevap: 3 üye 3 yorum alpert... çalışkan üyelerimizden :) ender hafızım... forumun mp3 arşivi :) nergiz... hiç görmedim yeni üyemizmidüşünceli000 musabbinumeyr remle hamit kuş |
Cevap: 3 üye 3 yorum [QUOTE=Huzeyfe;182796]alpert... çalışkan üyelerimizden :) ender hafızım... forumun mp3 arşivi :) nergiz... hiç görmedim yeni üyemizmidüşünceli000( 2009 dan beri forma üyeçay-kahve000 ) musabbinumeyr :saygılı .. remle ...kendisine ulaşılamıyor !.. dedim yaa:))) hamit kuş....günün sözü bölümünde aktif .(çok hoş görntlü yzılar asar sağolsun.) Esma nur ... dua dilencisi... suhtem.... |
Cevap: 3 üye 3 yorum [QUOTE=suhtem;182952] Alıntı:
ferdi dur_hele muallime |
Cevap: 3 üye 3 yorum yorum yokmu :) |
Cevap: 3 üye 3 yorum [QUOTE=Huzeyfe;185306] Alıntı:
dur_hele =forumun hergelesi muallime=forumun ablası |
Cevap: 3 üye 3 yorum [QUOTE=Abdulmelik;187876] Alıntı:
3 üye ismi vermedin abi :) |
SAAT: 15:48 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.