![]() |
Cevap: 3 üye 3 yorum Alıntı:
erol 71 hiç konusu olmayan bir üye:) fetihcan Cezalı üye:) Suhtem Huzeyfe İnceSızı |
Cevap: 3 üye 3 yorum enderhafızım sadece bilmediğin şeyi söylemek istiyorumc* erol71 nickli arkadaşımız gizli kahraman o geçen dönem bana ve bu dönem huzeyfeye kendi notlarını sorularını gönderdi ben kendim konuyu açtım ama soruların özetin erol71 nickli üyeye ait olduğunu belirttim konuyu açmayı bilmediği için bizlere rica etti notlarını paylaştı bir de şunu eklemek lazım erol71 azimli çalışkan arkadaştırevet000 |
Gercekten ben zaten bilmiyorum, uyelerin profillere baktim o an gordugumu yazdim:-)gülümseyen000 |
iklimya su damlası |
enderhafızım = hz ömer dizisini eklemesiyle ünlü kardeşim :):) iklimya = gizemli abla :):) su damlası= dua matik abla :):) hacıysk merve demir aslı |
Cevap: 3 üye 3 yorum hacıysk: avatarinda Bediuzzaman var:)) merve demir: sevdigim bir ablamdir. Allah ondan razi olsun.. aslı:medine emektari, editoru... Abdulmelik Bilinmez esma_nur |
su damlası: incesızı: |
Cevap: 3 üye 3 yorum suhtem:editörümüz. su damlası:duası bol arkadaşımız. incesızı :tanımıyorum. elvin meyra : ? alpert:? huzeyfe:? |
elvin meyra çalışkan ablamız :):) alpert aynı şekilde :):) huzeyfe işte onu anlatacak bi yorum bulamadım gülümseyen000 wertywerty yitiksevda fecr |
Esadullah dua dilencisi muallime |
SAAT: 22:17 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.