|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Medineweb,Açılış Tarihi: 25 Ocak 2013 (21:50), Konuya Son Cevap : 14 Ağustos 2024 (23:48). Konuya 45 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:21 |
Durumu: ![]() Medine No : 31327 Üyelik T.:
23 Eylül 2013 | ![]() su damlası heepsi 100 ![]()
__________________ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
![]() |
![]() | Mesaj No:22 |
Durumu: ![]() Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | ![]()
__________________ ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
![]() |
![]() | Mesaj No:23 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: ![]() Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | ![]() Editim birde karne alsaydik senden....
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:24 |
15 Kasım 2011 | ![]()
Esma nur'a karnesini vereyim yeni egitim.ogretim yilinda ![]() aktfilik=99 Bu aralar kòsesine cekildiewet000 ders çalışması=İşini çok iyi yapar ders çalismasi her anlamda 100 yani forum içerisindeki hal ve hareketleri=100 tabiki diğer üyelerle iletişimi= Kızdirmayin,dobraligıni kaldirabilirseniz 100 puanlik bir iletisimi var paylaşım= Bu aralar ihmal var..90 ![]() devamsızlık= Gayet online birisiewet000 100 konulara yorumu= Fevkaladenin fevkindega/li/p 100 puan Velinizle gorüselim efenim ![]() ![]() Ayyy karne havasina girdim acaip sekilde...
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:25 |
18 Aralık 2010 | ![]()
Başeditim dururken bana düşmez şimdi ![]()
__________________ ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
![]() |
![]() | Mesaj No:26 |
18 Aralık 2010 | ![]()
Notum çok güzel teşekkür ederim..
![]() |
![]() | Mesaj No:27 |
Durumu: ![]() Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | ![]()
[QUOTE=Mihrinaz;413404]Esma nur'a karnesini vereyim yeni egitim.ogretim yilinda ![]() aktfilik=99 Bu aralar kòsesine cekildiewet000 ders çalışması=İşini çok iyi yapar ders çalismasi her anlamda 100 yani forum içerisindeki hal ve hareketleri=100 tabiki diğer üyelerle iletişimi= Kızdirmayin,dobraligıni kaldirabilirseniz 100 puanlik bir iletisimi var paylaşım= Bu aralar ihmal var..90 ![]() devamsızlık= Gayet online birisiewet000 100 konulara yorumu= Fevkaladenin fevkindega/li/p 100 puan Velinizle gorüselim efenim ![]() ![]() Ayyy karne havasina girdim acaip sekilde... Velide ben öğrencide ![]() ![]() ![]()
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
![]() |
![]() | Mesaj No:28 |
15 Kasım 2011 | ![]()
Velide ben öğrencide ![]() ![]() ![]() Yok oyle kacamazsin karneyi verdik bitmedi daha kpss var))) Eksik olmayın her daim olun efenim... Bizdeki enerji sizdeki tecrubeyle bulusunca anlamlı... Herkeşin karnesi sizin ki gibi ışıl ışıl degil tabisi ![]() ![]()
![]() |
![]() | Mesaj No:29 |
15 Kasım 2011 | ![]()
Şimdi ismini söyledigim üye gelsin karnesini alsın ![]() Sevgideger Erol71 Songül ablamiz buyurunn ![]() aktfilik= Ne gunlerdi ne gunler 100 ustunden 1000 puanlik aktifligi vardı... Forumda olmasada aktifliği bu puanlari hakedecek kadar devam ediyorewet000 ders çalışması=Bu bâkî 100 uzerinden 100 hicmi bikmaz insan ders calismaktanewet000 forum içerisindeki hal ve hareketleri=Her zaman zarif kibar duruşlu saygin kisilik tabiki 100 diğer üyelerle iletişimi= Elektrikten bile hizlı bir iletisimi var 100ga/li/p paylaşım= Paylaşım.konusunda biz degil notları konussun her iki anlamdada..erol 71 ozetleri ve 100 puanga/li/p devamsızlık=Eveeet ..Bende bu karne niye bu kadar iyi gidiyor diyordum ![]() ![]() ![]() konulara yorumu=Sosyal medyada da begeni destegini esirgemiyor ama yorumlariyla kuvvetlendirmesini bekliyoruz 75 Ikinci donem.bakicam tekrar notlar yukselmişmi degerlendirme yapicam ![]() Sevgi saygideger songul ablamız...Senin karnene su notlari layik goren admini ne yapmali bilmem ![]() Sen de hep varol bizimle ol..sana mezuniyet yok...Her daim bizlesin ![]()
![]() |
![]() | Mesaj No:30 |
18 Aralık 2010 | ![]()
Karne 'dua dilencisi'ne vermek istiyorum bende.. aktfilik;Hiç yok ,ama özlenenen unutulmayan dost..şükür yine görüşüyorum can dedigimle... ders çalışması;süperdi bana göre .... forum içerisindeki hal ve hareketleri;Hanımefendi,dürüst saygı degerdi... diğer üyelerle iletişimi;çok iyi idi .diyologu mükemmeldi.. paylaşım;Güzel içten yazıları vardı.bazen seni alır sukut ettirir di yazıları..içten ve samimi.. devamsızlık;0 artık ..özledim gel artık desem de gelmicek biri..umarım okur ve gelir.. ![]() konulara yorumu;üstün zeke gibi görürdüm ben.yorumları bana düşündürücü gelirdi.. Gelirde bi yormla beni susturur artık ![]() ![]() Benim karnemde böyle .. Ya sizlerin düşünceleri neler.. Alalım yorumlarınızı (*_*)
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Medineweb Üyelerinin Dikkatine (ÖNEMLİDİR) | Mihrinaz | Medineweb Yönetiminden İlan | 155 | 22 Kasım 2024 10:56 |
medineweb üyelerinin çocukluk resimleri :)) | Medineweb | Forum Etkinlileri | 128 | 16 Ocak 2022 17:07 |
Medineweb 2.sınıf HADİS dersi 3. ünite özeti ve soru cevap Medineweb | nurşen35 | Hadis | 16 | 30 Mart 2021 10:36 |
Medineweb 2.sınıf HADİS dersi 4. Ünite Özeti soru cevap Medineweb | nurşen35 | Hadis | 16 | 20 Nisan 2017 21:59 |
Medineweb 2.Sınıf HADİS Dersi 5. Ünite Özeti Medineweb | nurşen35 | Hadis | 5 | 20 Nisan 2017 21:57 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|