![]() |
Uyku pozisyonunuz kişiliğinizi yansıtıyor, Siz hangisisiniz? :) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ----------------- [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1- Aklı havada 2- Hayalperest 3- Umutları her zaman olan 4- Hayata sıkı sıkı sarılan 5- Kendini yalnız hisseden ve kafasına her şeyi takan 6- Sevilmeye doyamayan 7- Sevgisiz,huzursuz 8- Bugün çok mutlu 9- Kendini yalnız hisseden ve umutsuz 10- Rahatına çok düşkün |
Cevap: Uyku pozisyonunuz kişiliğinizi yansıtıyor, Siz hangisisiniz? :) 4- Hayata sıkı sıkı sarılan:):) |
Cevap: Uyku pozisyonunuz kişiliğinizi yansıtıyor, Siz hangisisiniz? :) 8- Bugün çok mutlu:):) |
Cevap: Uyku pozisyonunuz kişiliğinizi yansıtıyor, Siz hangisisiniz? :) akşam 8 gibi yatıyom sabaha 5 gibi kalkıyom :D mutlu yatıyom mutsuz kalkıyorum gibi oluyor :D |
Cevap: Uyku pozisyonunuz kişiliğinizi yansıtıyor, Siz hangisisiniz? :) ben sırasıyla hepsinden:) |
Cevap: Uyku pozisyonunuz kişiliğinizi yansıtıyor, Siz hangisisiniz? :) 2 ve 4 gibi asla uyuyamam |
Cevap: Uyku pozisyonunuz kişiliğinizi yansıtıyor, Siz hangisisiniz? :) normalde çok deli yatıyorum uyku pozisyonlarım fazla ama 8 ama 9 gibi yatmadan kesnlkle uyuyamam sabaha kalktığımda zaten 5 oluyo :( |
Cevap: Uyku pozisyonunuz kişiliğinizi yansıtıyor, Siz hangisisiniz? :) ama sünnete göre yatış şekli burda hangisi ki |
Cevap: Uyku pozisyonunuz kişiliğinizi yansıtıyor, Siz hangisisiniz? :) 4 ... |
Cevap: Uyku pozisyonunuz kişiliğinizi yansıtıyor, Siz hangisisiniz? :) Alıntı:
İki türlü yatış şeklinden birisi ile yatmak. Bu iki şekil: a) Sağ tarafa yatıp göğsünü kıbleye döndürmek. b) Sağ tarafa yatıp başını kıbleye çevirmek. (burdakilerden 7 benziyor) |
SAAT: 14:05 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.