|
Konu Kimliği: Konu Sahibi MERVE DEMİR,Açılış Tarihi: 12 Nisan 2008 (18:51), Konuya Son Cevap : 16 Nisan 2013 (16:35). Konuya 104 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
12 Nisan 2008, 18:51 | Mesaj No:1 |
Veee Forumun Enlerini Açıklıyorum/Kuruluş Dönemi:))) Veee Forumun Enlerini Açıklıyorum/Kuruluş Dönemi:))) Medinweb'in en sevilen ve fedakar abisi ABDULMELİK Medinweb'in en demirbaş editörü mim_nun [B]Medinweb'in en Muhtarı Ecrin Medinweb'in en Feministi Belgin [B]Medinweb'in en Can'ı Seleme Medinweb'in en sevilen ablası Seheryeli [B]Medinweb'in en ağır editörü NUR (Not: biz hafif değiliz yanlış anlaşılmasın) Medinweb'in en İlahi/Ezgi severi Ebda Medinweb'in en Az ve Öz konu açanı Hakyol Medinweb'in en Komiği Ali Bin Ümmedi Muhammet Medinweb'in en sıpası Yağmur Not:Şakadır yağmurumuza yanlış yapmayız Medinweb'in en hızlı rep vereni Verda_naz [B]Medinweb'in en sessiz ve sakin üyesi sugibi Medinweb'in en talebesi ve paylaşımı sever üyesi paylaşımcı Medinweb'in en Tefsir seveni Akgün [B]Medinweb'in en resule sevdalı üyesi Bülbül Medinweb'in en iyi şiir okuyan üyesi karınca Medinweb'in en hadis sever üstadı Cafer Tayyar Medinweb'in en hizmetkar üyesi iklimya Medinweb'in en Seviyeli ve kaliteli üyellerinden biri aadıgüzel Medinweb'in en çok başarı dileyen üyesi karlofça Medinweb'in en işi başından aşkın olan üyesi Game Owe[B][B][B][B][B][B]r Medinweb'in en Mutasavvıf üyesi maşuk Medinweb'in en zikir sever üyesi Amirix38 [B]Medinweb'in en çok bizi unutan üyesi inzar Medinweb'in en iyi ters gülüp çarpma yapan üyesi martin Medinweb'in en maviş üyesi tuana Medinweb'in en gurbetçi üyesi kocaklar Medinweb'in en delisi ferdi Medinweb'in en lazı klamaz Medinweb'in en sevilen üstü çizik abisi Zaman Medinweb'in en kaçak üyeleri =İslam, enes ,kitapkurdu ,serpil ,hikmet,inzar , Kalbin Nuru,ayel,Fani ,elnino Medinweb'in en karşıt üyesi jükekam Medinweb'in en az uğrayan üyeleri rahman-50 ,Kürtoğlu,Vet yusuf Medinweb'in en özlenen üyeleri Tanış Zikrullah Günışığı Keserim (Bazı zamanlarda kötüde olsa güzel anılarımız geçmişti) Medinweb'in en az yorum yapan üyeleri varon ,şükrü Medinweb'in en yeni üyesi yasemin 06 Medinweb'in en aktif olan üyesi buaralar sessiz23 Medinweb'in en gelecek vaad eden senarist'i seyhanlı_01 Medinweb'in en yeni kardeş üyesi ayna | |
Konu Sahibi MERVE DEMİR 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN ülke tv Canlı... | Videolar/Slaytlar | Medine-web | 1 | 2879 | 23 Ağustos 2013 00:41 |
İran Emperyalizmi | Makale ve Köşe Yazıları | Medine-web | 6 | 3623 | 26 Ocak 2013 22:53 |
gerekli gereksiz bir şiir.. | Makale ve Köşe Yazıları | MERVE DEMİR | 0 | 3268 | 06 Aralık 2012 10:48 |
olmamış kayınbiradere mektup :) | Komik Paylaşımlar | Allahın kulu_ | 10 | 7714 | 03 Kasım 2012 23:19 |
İslamın kurtuluşu bilinçlenme ile mümkündür | Makale ve Köşe Yazıları | Esadullah | 11 | 7210 | 02 Ekim 2012 21:16 |
12 Nisan 2008, 19:09 | Mesaj No:3 |
Cvp: Veee Forumun Enlerini Açıklıyorum:))) Ecrin editörüm 'en'ler listesine beni de dahil etmişsiniz Evet çok yeniyim Ama burada olmaktan son derece mutluyum Birey olarak özgürce sesimizi duyurma fırsatı yakaladık Bu siteyi bu günlere getiren herkese sonsuz teşekkürler | |
12 Nisan 2008, 19:25 | Mesaj No:4 |
Durumu: Medine No : 7 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cvp: Veee Forumun Enlerini Açıklıyorum:))) Medinweb'in en Feministi Belgin valla ne yapayım damarıma basıyorlar bazen.. gelde feminist olma
__________________ Her insan hata eder. Hata işleyenlerin en hayırlıları tevbe edenlerdir. Tirmizî, Kıyâme, 49; İbn Mâce, Zühd, 30. |
12 Nisan 2008, 19:43 | Mesaj No:5 |
Cvp: Veee Forumun Enlerini Açıklıyorum:)))
ben niye yokum bu ulvi listede.. mesela.. forumun en adanalısı forumun en çok rep dinleyeni forumun en yenisi forumun en baba sı forumun en çılgın motor sürücüsü.. forumun en cok kan vereni ( 14 defa kan verdim varmı artırannnnnnnnnnnnnnnnn) neyse ötesi kibir olur... yoksa kusura bakmayın hergece kuran okumakla ilgili şeyleri yazmama..bosuna ugrasmayın soletemezsiniz..ecrin sen bile rica etsen yazmam... ) | |
12 Nisan 2008, 19:59 | Mesaj No:6 |
Cvp: Veee Forumun Enlerini Açıklıyorum:))) Medinweb'in en sevilen ablası Seheryeli Formun en büyügü(yaşlısı) Teşekkürler sevilenlerden oldugum için mutluyum bende sizleri seviyorum...
__________________ Şu an yaptığınız hiçbirrr iş, Kılınmayı bekleyen vakit namazından daha önemli değildir!! | |
12 Nisan 2008, 20:02 | Mesaj No:7 | ||||
Durumu: Medine No : 16627 Üyelik T.:
11 Şubat 2012 | Cvp: Veee Forumun Enlerini Açıklıyorum:))) Alıntı:
Verdik repini minik kuş hayırlı uğurlu olsun Alıntı:
Güzel paylaşım ve yorumlarınızın devamını dileriz. Alıntı:
[B]Kankiş ama sende çok kızıyosun bana bile kızmıştın Alıntı:
Acaba seni senarist değilde Ferdinin gelecek versiyonu mu deseydim)) | ||||
12 Nisan 2008, 20:10 | Mesaj No:8 | ||
Durumu: Medine No : 7 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cvp: Veee Forumun Enlerini Açıklıyorum:))) Alıntı:
yaw ben hiç sana kızarmıyım canım benim
__________________ Her insan hata eder. Hata işleyenlerin en hayırlıları tevbe edenlerdir. Tirmizî, Kıyâme, 49; İbn Mâce, Zühd, 30. | ||
12 Nisan 2008, 20:13 | Mesaj No:9 | ||
Durumu: Medine No : 16627 Üyelik T.:
11 Şubat 2012 | Cvp: Veee Forumun Enlerini Açıklıyorum:))) Alıntı:
EyvAllah Ablam Alıntı:
Can'ım olacaktı heralde | ||
12 Nisan 2008, 20:13 | Mesaj No:10 |
Cvp: Veee Forumun Enlerini Açıklıyorum:)))
ee biri cevap versin..tabi dudakalrınız ucukladı..nerde 14 defa kan vermiş bir babayiğit... size bir ara bir kan verme hadisesini anlatırım..hemşirenin biri damarımı patlatmıstı... ben ogün bu gündür hemşirelre dişi terminatör diyorum... ) | |
Konuyu Toplam 11 Kişi okuyor. (0 Üye ve 11 Misafir) | |