|
Konu Kimliği: Konu Sahibi su damlası,Açılış Tarihi: 15 Temmuz 2014 (22:58), Konuya Son Cevap : 01 Şubat 2022 (21:52). Konuya 14 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:1 |
Durumu: ![]() Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | ![]() Medineweb'i SeVmeK İçİn YüReK Sürdürmek IçIn Emek GeRek... Medineweb'de Paylaşım Dostluk Ve Saygı Esastır..! Biz burda öğrendik paylaşmayı.. ![]() Paylaşıp dost olmayı burda öğrendik.. ![]() Medineweb Yalnız değilsin..{ UNUTMA } Herkese yer vardır..{ Büyük bir sevgi denizidir burası } ![]() Çatımız Çökmesin diye Daima ![]() Hep El Ele Biz Birlikte Ağlarız ... ![]() Yine daima birlikte güleriz... ![]() Hep Sevgi Doluyuz... Çünkü Biz /Medineweb/Üyesiyiz.. Biraz daha açarsak çünkü biz bir aileyiz.. ![]() Sevgi--Saygı--Dostluk--Paylaşım.. Yüreğinizden Sevgi Yüzünüzden Tebessüm Eksin Olmasın.. Sevgiyle Kalın.. Medineweb Ailesi.. SeVmeK İçİn "YüReK"SürDüRmEk IçIn "EmEk" GeReK... ![]()
__________________ ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
![]() |
![]() | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
![]() | Kurabiyeler | su damlası | 7 | 361 | 01 Kasım 2024 20:21 |
![]() | Forum Oyunları | Esma_Nur | 31 | 3929 | 16 Nisan 2024 23:11 |
![]() | Salatalar | su damlası | 0 | 207 | 17 Mart 2024 18:01 |
![]() | Çorbalar | Kara Kartal | 3 | 262 | 17 Mart 2024 17:56 |
![]() | Et Yemekleri | su damlası | 0 | 246 | 16 Mart 2024 15:39 |
![]() | Mesaj No:2 |
18 Aralık 2010 | ![]() düşünceli000 düşündürücü hiç dikkat çekmemiş.. oysa tüm dostların hoşuna gider sanmıştım ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
![]() |
![]() | Mesaj No:3 |
Durumu: ![]() Medine No : 33478 Üyelik T.:
09 Kasım 2013 | ![]()
oyy kuzum hoşumuza gitti bende bu sayfanın böyle güzel olacağını düşünemezdim allah c.c hu razı olsun
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. |
![]() |
![]() | Mesaj No:4 |
Durumu: ![]() Medine No : 38944 Üyelik T.:
09 Şubat 2014 | ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:5 |
Durumu: ![]() Medine No : 43 Üyelik T.:
03 Temmuz 2007 | ![]()
Medineweb'li olmak ayrıcalıktır. Bu ailenin bir ferdi olmaktan gurur duyuyorum. İlim ahlak edep saygı sevgi adresi. Hepinizi seviyorum değerli ailem. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:6 | |
Durumu: ![]() Medine No : 13402 Üyelik T.:
25 Şubat 2011 | ![]() Alıntı:
konu başlığı resimler ve resimlerin altına yazdıkların çok uyumlu ve güzel olmuş emeğine sağlık su damlam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SeVmeK İçİn "YüReK" SürDüRmEk IçIn "EmEk" GeReK... bu sözü gerçekten çok beğendim ![]() | |
![]() |
![]() | Mesaj No:7 |
![]()
emek ekmek eklemendin ekmeledin ekmekyerdin derken başlığı bulduk ![]() Medine webden kaç kez kovulduk ama sevdik burayı sevdik Muhsin hocayı işte. o sevmese de ![]() Kovmasanız aileden olmak güzel. Başlık güzel ve teşekkürler şaire abla. ![]() | |
![]() |
![]() | Mesaj No:8 | |
18 Aralık 2010 | ![]() Alıntı:
Size gelince Dur_Hele bey..sözleriniz güzel olunca bey kelimeside yakışıyo emin olun .. kovulmınızda ailenin biberi tuzu.Bence kurulan dostluklar ayrıca güzel ve anlam taşıyo.. MEDİNEWEB de olmak gerçekten ayrıcalıktır.. Hepiniz iyiki varsınız... ![]()
__________________ ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." | |
![]() |
![]() | Mesaj No:9 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: ![]() Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | ![]()
"SeVmeK İçİn*"YüReK"SürDüRmEk IçIn"EmEk"*GeReK..." Ne kadar anlamlı bir cumle.... Sevmek ve emek vermek.... Birbirinden asla ayiramayacaginiz iki unsur... Yuregini koyup sevmek ve bu sevgiyi sürdurebilmek devam ettirebilmek icin de emek vermek ![]() Doğru yoldayiz galiba ![]() Yalniz editim bir siteminle milleti toplamışsın konuya ![]() Bende görmemişim konuyu ![]() Eline emegine saglık.. Bu garibinde yolu bir düştü pir düştü bu aileye ![]() 2 sene veya 3 sene konu açmadı ![]() Sonrasıni bende bilemiyorum... Süreci de gelişimimi de takip.edemedim ![]() Yani ben Gidemedim.. Hiç kalmayida düsünmuyordum he... Sonra bir baktim Ailedeyim... Etrafimi medineweb dostlukları kardeşlikleri sarmış...Duygusal.bağ çoktan kurulmuş... Anladımki; Aile dedinmi bizde olay bitiyor vesselam ![]() Kalanlardan yanayiz...Gidenlere selam olsun... Sevmiş emek vermiş yolu medineweb le kesişmiş herkese en derin en kalbi selamlar...
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:10 | |
Medineweb Baş Editörü Durumu: ![]() Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | ![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]()
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ ![]() | |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 4 Kişi okuyor. (0 Üye ve 4 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Nelere dayanır bu yürek.../medineweb | suhtem | Makale ve Köşe Yazıları | 2 | 05 Nisan 2022 01:02 |
Vuslat için,Sabır gerek.. | İslaminesil | Güzel Sözler-Deyımler-Nükteler | 3 | 03 Aralık 2018 21:17 |
Vuslat İçin ,Sabır Gerek../medineweb | İslaminesil | Bilgi Dağarcığı | 1 | 24 Ocak 2018 15:08 |
Allah için Sevmek(Hutbe) | Minam | Tebliğ-İrşad-Vaaz-Hutbe-Nasihat | 1 | 06 Şubat 2009 15:23 |
ALLAH İÇİN SEVMEK | EcelBekcisi | Hadis-i Şerif | 0 | 24 Nisan 2008 23:21 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|