|
Konu Kimliği: Konu Sahibi su damlası,Açılış Tarihi: 15 Temmuz 2014 (22:58), Konuya Son Cevap : 01 Şubat 2022 (21:52). Konuya 14 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
15 Temmuz 2014, 22:58 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Medineweb'i SeVmeK İçİn YüReK Sürdürmek IçIn Emek GeRek... Medineweb'i SeVmeK İçİn YüReK Sürdürmek IçIn Emek GeRek... Medineweb'de Paylaşım Dostluk Ve Saygı Esastır..! Biz burda öğrendik paylaşmayı.. Paylaşıp dost olmayı burda öğrendik.. Medineweb Yalnız değilsin..{ UNUTMA } Herkese yer vardır..{ Büyük bir sevgi denizidir burası } Çatımız Çökmesin diye Daima Hep El Ele Biz Birlikte Ağlarız ... Yine daima birlikte güleriz... Hep Sevgi Doluyuz... Çünkü Biz /Medineweb/Üyesiyiz.. Biraz daha açarsak çünkü biz bir aileyiz.. Sevgi--Saygı--Dostluk--Paylaşım.. Yüreğinizden Sevgi Yüzünüzden Tebessüm Eksin Olmasın.. Sevgiyle Kalın.. Medineweb Ailesi.. SeVmeK İçİn "YüReK"SürDüRmEk IçIn "EmEk" GeReK...
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
Konu Sahibi su damlası 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
TUZSUZ NAFiYE | Kurabiyeler | Mihrinaz | 3 | 33 | 01 Kasım 2024 20:21 |
< Hangi şık > | Forum Oyunları | su damlası | 26 | 2139 | 16 Nisan 2024 23:11 |
Patates Mantısı Nasıl Yapılır? | Salatalar | su damlası | 0 | 160 | 17 Mart 2024 18:01 |
Yalancı Tarhana Çorbası | Çorbalar | Kara Kartal | 3 | 198 | 17 Mart 2024 17:56 |
Fırında Patates Püreli Soslu Köfte Tarifi | Et Yemekleri | su damlası | 0 | 199 | 16 Mart 2024 15:39 |
16 Temmuz 2014, 17:41 | Mesaj No:2 |
18 Aralık 2010 | Cevap: SeVmeK İçİn "YüReK" SürDüRmEk IçIn "EmEk" GeReK... düşünceli000 düşündürücü hiç dikkat çekmemiş.. oysa tüm dostların hoşuna gider sanmıştım yanılmışım
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
16 Temmuz 2014, 23:12 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 33478 Üyelik T.:
09 Kasım 2013 | Cevap: SeVmeK İçİn "YüReK" SürDüRmEk IçIn "EmEk" GeReK...
oyy kuzum hoşumuza gitti bende bu sayfanın böyle güzel olacağını düşünemezdim allah c.c hu razı olsun
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. |
17 Temmuz 2014, 00:30 | Mesaj No:4 |
Durumu: Medine No : 38944 Üyelik T.:
09 Şubat 2014 | Cevap: SeVmeK İçİn "YüReK" SürDüRmEk IçIn "EmEk" GeReK... |
17 Temmuz 2014, 00:34 | Mesaj No:5 |
Durumu: Medine No : 43 Üyelik T.:
03 Temmuz 2007 | Cevap: SeVmeK İçİn "YüReK" SürDüRmEk IçIn "EmEk" GeReK...
Medineweb'li olmak ayrıcalıktır. Bu ailenin bir ferdi olmaktan gurur duyuyorum. İlim ahlak edep saygı sevgi adresi. Hepinizi seviyorum değerli ailem. |
17 Temmuz 2014, 02:48 | Mesaj No:6 | |
Durumu: Medine No : 13402 Üyelik T.:
25 Şubat 2011 | Cevap: SeVmeK İçİn "YüReK" SürDüRmEk IçIn "EmEk" GeReK... Alıntı:
konu başlığı resimler ve resimlerin altına yazdıkların çok uyumlu ve güzel olmuş emeğine sağlık su damlam SeVmeK İçİn "YüReK" SürDüRmEk IçIn "EmEk" GeReK... bu sözü gerçekten çok beğendim | |
17 Temmuz 2014, 04:08 | Mesaj No:7 |
Cevap: SeVmeK İçİn "YüReK" SürDüRmEk IçIn "EmEk" GeReK...
emek ekmek eklemendin ekmeledin ekmekyerdin derken başlığı bulduk )) Medine webden kaç kez kovulduk ama sevdik burayı sevdik Muhsin hocayı işte. o sevmese de Kovmasanız aileden olmak güzel. Başlık güzel ve teşekkürler şaire abla. | |
17 Temmuz 2014, 14:05 | Mesaj No:8 | |
18 Aralık 2010 | Cevap: SeVmeK İçİn "YüReK" SürDüRmEk IçIn "EmEk" GeReK... Alıntı:
Size gelince Dur_Hele bey..sözleriniz güzel olunca bey kelimeside yakışıyo emin olun .. kovulmınızda ailenin biberi tuzu.Bence kurulan dostluklar ayrıca güzel ve anlam taşıyo.. MEDİNEWEB de olmak gerçekten ayrıcalıktır.. Hepiniz iyiki varsınız...
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." | |
13 Eylül 2017, 01:08 | Mesaj No:9 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
"SeVmeK İçİn*"YüReK"SürDüRmEk IçIn"EmEk"*GeReK..." Ne kadar anlamlı bir cumle.... Sevmek ve emek vermek.... Birbirinden asla ayiramayacaginiz iki unsur... Yuregini koyup sevmek ve bu sevgiyi sürdurebilmek devam ettirebilmek icin de emek vermek Doğru yoldayiz galiba Yalniz editim bir siteminle milleti toplamışsın konuya Bende görmemişim konuyu Eline emegine saglık.. Bu garibinde yolu bir düştü pir düştü bu aileye 2 sene veya 3 sene konu açmadı Sonrasıni bende bilemiyorum... Süreci de gelişimimi de takip.edemedim Yani ben Gidemedim.. Hiç kalmayida düsünmuyordum he... Sonra bir baktim Ailedeyim... Etrafimi medineweb dostlukları kardeşlikleri sarmış...Duygusal.bağ çoktan kurulmuş... Anladımki; Aile dedinmi bizde olay bitiyor vesselam Kalanlardan yanayiz...Gidenlere selam olsun... Sevmiş emek vermiş yolu medineweb le kesişmiş herkese en derin en kalbi selamlar...
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
07 Nisan 2018, 04:41 | Mesaj No:10 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | emekleye kekeleye ekmeleye sevmişsiniz bu muhiti...
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |