![]() |
Alıntı:
Biz teşekkür ederiz efenim:))) İnşallh bizde bekliyoruz ayın üyesinden güzel şiirler(: |
yoğunluktan bu konuya yeni girdim snnclk hocam teşekkür ederim hediyen için şimdi dinliyorum |
Neşit sever, Çiçeği burnunda yazarımız(: sevgili Sükut-u Ezber'e gelsin bu güzel neşit... Umarım beğenirsiniz...sin...siz..sen gülümseyen000 Hay Allah/cic/ek/ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Alıntı:
Arada mola ver Göknur editörüm))) Dinlenme sahası burası..Hem dinleyin hem sevdiklerinize hediye edin/cic/ek/ Hatta kızdıklarınıza ,sinirlendiklerimize, sisteme, bozuk düzene,kpss ye, dibi tutan yemeğe,gülümseyen000 yavaş internete karşıgülümseyen000 herşeye başkaldırı niteliğinde hediye eserlr paylaşalımcicekver |
Alıntı:
|
BAŞEDİTÖRÜME MİHRİNAZ BAŞ EDİTİMİZE HEDİYEMDİR [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Çok tekkür ederim efenim..Yorgunda değilim lakin hediye etmişsiniz dinleyelim bakalımgülümseyen000 Ben yanıldım hayat vurma yüzüme Dilersen infaz et kâr etmez dilime Sözlerim ağırdır dokunur kalbe... Gözümden de gönlümdende düşen düşene Şu suskun ağzımı açtırma benim... Baya iyi geldi he...Mis gibi güneş, sıcak hava... Şahane bir Köy esintisi..Hediyemi de aldım daha ne olsunhyyyyy Çok teşekkur ederim inceliginiz için efenim/cic/ek/cicekver |
tüm forumdaki arkadaşlarıma gelsin cicekver [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Nurşen editörüm sana ve seninle beraber 9Esra ve ademsevda ya gelsin bu muhayyer kürdi ilahi [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
cok güzel cook teşekkur ederim(: |
SAAT: 02:19 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.