![]() |
evet000 |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Buyurun ehil dostlarım tarladan foruma getirdim[emoji526][emoji526][emoji526] Meyvede sebzede artık eski tatları bulamıyoruz. Size ikram edeyimde ağzımızın tadı bari yerine gelsin [emoji4] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Her tarafa koşturan başesitörümüze hediyem olsuncicekver Sizede gelsin.cicekver Kürt değilim ama Kürtçe bilmiyorum ama. Demeden dinleyin. Daha çok dinleyintrkym Duyguyu anladıysanız dil yüreğe kök salmıştır arada sulayalımtrkym [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Aldım kabul ettim başım üstünec* Hepsini anladım c*))) Ne alaka olmasın babam sesindeki nağmeler var bu parçada çağrışımlar yaptı :)) Öyle aldı yani:)))) Çok teşekkür eder ablanc* |
Valla abla Allah kürtlere dert vermiş, içini döksün diyede ses vermiş:):) Adamda ciğer bırakmıyor. Geçmişin içinde ters döndürüyolar adeta. Güzel ve içli ses insanı diyardan diyara savurur. Hayranım seslerine, insanlıklarına. Adamın dibiler. Gerisi boş. alkış000 |
Konmaya değil yurt edinmeye değil. Misafir olmaya geldim... Beni bana bırakma Allahım.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Gönül verme bostanına bağına....Burda aklı olan insan eğlenmez... |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Salat selam olsun alemlere rahmet, hateminnebi, gül kokulu o sevgiliye. Selam olsun onu seven, yolundan gidenlere. Mekkeye giden hacılar bizden selam edin nebiye🥲mahcup000 tüm islam alemine medinewep ailesine gelsin bu güzel ilahicicekver |
"Çocuklar gelin bakayım" diye bir ses bölerdi küçükken oyunlarımızı. Camiden çıkan dedeler cebinde illa mevlana şekerleri taşırlar, çocuklara dağıtırlardı. Şekeri hiç sevmezdik Allah biliyor, ama o dedeleri çok severdik. Sevmezdik ama bir anda oyunu bırakır, Nasrettin hoca gibi dedelerin etrafında kümelenirdik. Avucuyla çıkarır herkese dağıtırdı. Kan ter içinde oynayınca şeker bünyede ne de güzel enerji yapıyordu[emoji4] Nostalji yapayım, bir avuç şeker. Buyurun cebinden çıkardı neneniz gelin kapın alın çocuklar [emoji4] Yönetim çok koşturuyor enerji olsun çocuklara.))) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Alıntı:
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hocam sizi hep merak ederdim sensin bu değilmi Emine nene veya Emine aba :). |
SAAT: 22:29 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.