|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Mihrinaz,Açılış Tarihi: 02Haziran 2017 (00:46), Konuya Son Cevap : 04 Aralık 2023 (18:29). Konuya 51 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:42 | |||
Medineweb Baş Editörü Durumu: ![]() Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | ![]()
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ ![]() | |||
![]() |
![]() | Mesaj No:43 |
15 Kasım 2011 | ![]()
Buyurun ehil dostlarım tarladan foruma getirdim[emoji526][emoji526][emoji526] Meyvede sebzede artık eski tatları bulamıyoruz. Size ikram edeyimde ağzımızın tadı bari yerine gelsin [emoji4] ![]()
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:44 | |||
Durumu: ![]() Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | ![]()
Her tarafa koşturan başesitörümüze hediyem olsun ![]() Sizede gelsin. ![]() Kürt değilim ama Kürtçe bilmiyorum ama. Demeden dinleyin. Daha çok dinleyin ![]() Duyguyu anladıysanız dil yüreğe kök salmıştır arada sulayalım ![]()
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler ![]() | |||
![]() |
![]() | Mesaj No:45 |
15 Kasım 2011 | ![]()
Aldım kabul ettim başım üstüne ![]() Hepsini anladım ![]() Ne alaka olmasın babam sesindeki nağmeler var bu parçada çağrışımlar yaptı ![]() ![]() ![]()
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:46 |
03 Şubat 2018 | ![]()
Valla abla Allah kürtlere dert vermiş, içini döksün diyede ses vermiş ![]() Adamda ciğer bırakmıyor. Geçmişin içinde ters döndürüyolar adeta. Güzel ve içli ses insanı diyardan diyara savurur. Hayranım seslerine, insanlıklarına. Adamın dibiler. Gerisi boş. ![]()
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:47 | |||
15 Kasım 2011 | ![]()
Konmaya değil yurt edinmeye değil. Misafir olmaya geldim... Beni bana bırakma Allahım..
Gönül verme bostanına bağına....Burda aklı olan insan eğlenmez...
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ ![]() | |||
![]() |
![]() | Mesaj No:48 | |||
03 Şubat 2018 | ![]()
Salat selam olsun alemlere rahmet, hateminnebi, gül kokulu o sevgiliye. Selam olsun onu seven, yolundan gidenlere. Mekkeye giden hacılar bizden selam edin nebiye🥲 ![]() ![]()
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler ![]() | |||
![]() |
![]() | Mesaj No:49 |
15 Kasım 2011 | ![]()
"Çocuklar gelin bakayım" diye bir ses bölerdi küçükken oyunlarımızı. Camiden çıkan dedeler cebinde illa mevlana şekerleri taşırlar, çocuklara dağıtırlardı. Şekeri hiç sevmezdik Allah biliyor, ama o dedeleri çok severdik. Sevmezdik ama bir anda oyunu bırakır, Nasrettin hoca gibi dedelerin etrafında kümelenirdik. Avucuyla çıkarır herkese dağıtırdı. Kan ter içinde oynayınca şeker bünyede ne de güzel enerji yapıyordu[emoji4] Nostalji yapayım, bir avuç şeker. Buyurun cebinden çıkardı neneniz gelin kapın alın çocuklar [emoji4] Yönetim çok koşturuyor enerji olsun çocuklara.))) ![]()
![]() |
![]() | Mesaj No:50 | |
Durumu: ![]() Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | ![]() Alıntı:
Hocam sizi hep merak ederdim sensin bu değilmi Emine nene veya Emine aba ![]()
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... | |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 3 Kişi okuyor. (0 Üye ve 3 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Bir kez olsun.../medineweb | gökçen0421 | Makale ve Köşe Yazıları | 5 | 01 Mayıs 2024 15:02 |
Medineweb Kardeşlerime Hediyemiz olsun :) | Esadullah | Şiirler ve Şairler | 28 | 29 Ocak 2023 20:47 |
Bir söz söyleyin sözleriniz İBRETLİK olsun/medineweb | su damlası | Satır Arası Birkaç Kelam | 12 | 17 Ocak 2022 22:44 |
Tüm Medineweb Ailesine Selam Olsun | @RASİHA@ | Taziye-İlan-Selamlaşma | 14 | 10 Nisan 2015 14:32 |
Medineweb satıldı geçmiş olsun. | Dur_Hele | Duyurular/Öneriler/Şikayetler | 20 | 02 Ocak 2015 13:50 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|