![]() |
Alıntı:
Bizim mesai çok fazlalaştı. Siz kahvenizi çayınızı yudumlayarak devam edin hocamgülümseyen000 |
Allah cümlemizin yardımcısı olsun İnşallah çok uzaklara gidip bi daha gelmez...:( |
İtikaf günleri erken geldi. Korona günlerini itikafa çevirene ne mutlu! Yazmış Mustafa islamoğlu hocamız son Twittinde şerleri hayra çevir bakış açınla güzelleşdir mekanını senin elinde! #Evdekal #HayatEveSığar |
Valla evde çok sıkılmıyor insan, ama aynı marka 1' er kiloluk 2 pirinç paketinin birinde 7759, diğerinde ise 7789 pirinç var , çok garip # EvdeKalUlkeniKoru |
Alıntı:
Editim beyaz eşyalar, çiçekler vs. konuşmaya başladı mı? Ona göre endişe etmeye başlicamgülümseyen000 Evde kal bizimle kal😅 Konuş aman aman.)) |
Daha eşyalarla konuşmaya başlamadım ama okulların açılması uzayınca , evler dip köşe temizlendi dezenfekte oldu. Artık bize top bile işlemezde sadece düşündüren şey Uykudan uyan Yemek Yemek Yemek Evi derle topla Yemek Yemek Yemek Heyecanla bugün koronaya kaç kisi yakalanmış bilgisini al Sonra yat uyu #Evdekal #Huzurevde |
Korona İnsaAllah bittikten sonra iki doktorun kapısında uzun kuyruklar oluşacak. Biri Diyetisyen Diğeri Psikiyatri |
Benim de evdekilere çamaşır suyu içirmeme ramah kaldıgülümseyen000 Şu günler geçsin limonu salataya bile sıkmicamma/hcup000/ Şaban ayı orucuna ikna ettim evdekileri. Yoksa perisanlık, yorgunluk paçalarimdan akiyordu. Ramazan huzuru geldi hepimize/cic/ek/ Canı sıkılan mutfakta. Dolap saat başı açılınca güncelleme mi yapıyor =)) #Evdekal #oruç tutun ailecek c* #Sıhhat bulun |
Toplam 3 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Alıntı:
|
SAAT: 00:43 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.