![]() |
Garip ve Tuhaf Türlü Türlü Huylarınız Kendinizde tuhaf bulduğunuz,her seferinde tekrarladığınız.../cic/ek/ size göre normal başkasına tuhaf gelen davranışlarınız, huylarınız neler forumcular? Yanımda yürüyen kişilerin hep sağında bulunup yürüdüğümü farkettim :) Onlar bilinçli olarak solumu seçmiyorlarsa ben hep sağ taraflarindayımgülümseyen000. Tuhaf geldi açıkçası :) Elime aldığım her eşyayı koklama huyum👃🙈 Çocuklar söyledi yıkanmış kıyafetleri hem ıslakken hem kurumuşken hem katlarken kokluyormuşum pessssAğzı-Açık000 |
Herşeyi sayma, yolda gördüğüm bütün tabela ve yazıları okuma huyumhyyyyy Selam medine forum.cy Ayağımın tozuyla yeni konudan selam vereyimbyrk |
Herkes evde olmasına rağmen, saat kaç olursa olsun her asansör sesine kapıya biri gelmiş gibi dikkat kesilmem :) tuhaf Hoşgeldin editörüm seni görmek güzel. Hayırlı forumlar kaldığın yerdenc* |
Alıntı:
|
Parmak çıtlatıyorum sürekli. Ayak parmağını bileAğzı-Açık000 Şuraya yazmadan önce normal gelirdi artık tuhaf geliyor. Aklıma geldikçe yazayım yüzleşeyim şu tuhaflıklarımla.gülümseyen000 |
Kemiklerini ve boynunu kıtlatmak kemiklerinin yaşlanmasına sebebmiş dr lr çok tehlikeli buluyor düşün derim bir dahakine :) Aklıma gelmedi tuhaflığım ciddi söylüyorum :))) gelirse yazarım |
Telefonda kopyalama yapınca silinecekmiş hissiyle parmağimın ucunu başka yere değdirmiyorumgülümseyen000 Az önce farkettimgülümseyen000 Ne tuhafım Esmanur vardır bi tuhaflık illa yagülümseyen000 Bi düşün bakalım. Şu başlık olmasa farkında bile değilmişim m20 Su damlası sende migülümseyen000 |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ama drttt bir türlü bulamadım tuhaf gelen hallerimi gülümseyen000 Benden başkasına sorsan sıralarda gülümseyen000 ben bulamadim .. Aklıma gelince yazarım cicekver |
Laz hocam, Ya sağcısın yada Sol kulağın iyi duymuyor.) koklama konusu evrensel nisa taifesinin temizlik sendromudur.) Kartal, Seninde okuma yazma öğrenme psikolojisi.)) Tabela okuma sendromu hepimize var.ağrı muş arasındaki yolda bi tabelada rastladım. Karayolları HEYELANLİ BÖLGE YAZMIŞ birileri HEYECANLI BÖLGE olarak değişmiş. Ne zaman o yola girsemo tabelayi okumak heyecan için bekliyorum. ) Esma hanim sizde de yaşlılık sendromu var korkunun ecele faydası yok sen 35 yaş şiirini aşarken akp iktidarda bile değildi ) Fadime abla senin durumu ne sen sor ne ben yorum yapayım bırak dağınık kalsın. ) Benim ise yüzde yüz imkansız olduğunu bildiğim halde yüzde yüz olacakligi seçiyorum.) İkincisi yüzde yüz art niyet sezdigim halde yüzde yüz iyiniyetimden vazgecemiyorum. üçüncüsü bir konuda evet demişsem evetimden yanıldığımı anladigim halde direniyorum.) Dördüncüsü birisine kizarsam ve intikam almak istersem ceza verme yetkim olursa evlendiririm.)) Simdilik tuhaflıklarim bunlar.) |
SAAT: 15:04 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.