|
Konu Kimliği: Konu Sahibi MERVE DEMİR,Açılış Tarihi: 24 Ağustos 2008 (23:41), Konuya Son Cevap : 03Haziran 2015 (00:40). Konuya 30 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
14 Kasım 2009, 15:42 | Mesaj No:21 |
Durumu: Medine No : 176 Üyelik T.:
15 Eylül 2007 | re: Medinewebin 2008 EN'leri :))
hoşbulduk inşAllah.. vakit buldukça buralardayım inşAllah...
__________________ " Âhh Duâ ... Ne GüzeL Dost'sun İnsana .. " |
10 Şubat 2010, 20:17 | Mesaj No:22 |
re: Medinewebin 2008 EN'leri :))
Enlerinin devamını bekleriz çok teşvik edici paylaşım olmuş gayret gösterenlerden oluruz inşAllah... | |
10 Mayıs 2015, 19:59 | Mesaj No:23 |
Durumu: Medine No : 33478 Üyelik T.:
09 Kasım 2013 | Cevap: Medinewebin EN'leri 2.BÖLÜM:))
En hatirnazi nursen su damlam mihrinaz
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. |
10 Mayıs 2015, 21:22 | Mesaj No:24 |
Cevap: Medinewebin EN'leri 2.BÖLÜM:))
burada site kurulduğundan beri üyeyim. ilahiyat dersleri için Terk edemedim. mezun olduk Allah razı olsun tüm yardımlardan emeklerden paylaşımlardan. Hep sessizce takip ederdim. siteden aldığım izlenim aşağıda paylaşıyorum. eksikler ve yazmadıklarım için affola. medineweb sahibi ve Alim abisi : Abdulmelik medineweb radarı : fedra medineweb şahini :medineweb medineweb dilberi: su damlası medineweb efendisi :Allahın kulu medineweb sultanı : mihrinaz medineweb hocası : fecr medineweb program asistanı :alperkara medineweb saygın editörü:eymentalha medineweb abisi :ali70 medineweb mutasavvıfı : Muhsin iyi(yazıları çok güzel) medineweb şairi :İbrahim inecik (severek okuyorum) medineweb annesi :bedia özdemir Tokel( araştırmaları çok güzel) medineweb gizemli kalemi:beytulahzan(çok etkileyıcı sürükleyıcı kalem) medineweb kıdemli yazarı : mevlüt hönül medineweb tevhid sembolü :zülküf arslan medineweb ablası :nurşen35 medineweb ilahiyat ile tanınan öğrencisi : mehmetakif2 medineweb afacan gelini :nesli nur medineweb online görmediğim editörü :gökçen azra medineweb ilahiyat emektarı :erol71(Allah kendisinden razı olsun notları sayesinde mezun olduk) medineweb hoş yazarı : Muhsin Arslan( son aylarda paylaşım yapmıyor makaleleri az öz ve okunası) medineweb daim üyesi :dua dilencisi medineweb delisi : dur hele( sebebi bilinmiyor idam edildi) medineweb diyanet sınavları paylaşımcısı : f_kryln ( sebebi bilinmiyor idam edildi) medineweb cesur tartışmacısı : Remle ( eskiden editör idi şimdi göremiyoruz) medineweb sevilen eski üyelerinden : nermin ( sık gelmiyor) medineweb silahlı muhtarı : merve demir( küstürdüler sanıyorum. Unuttu burayı) medineweb en paylaşımcısı : kum tanesi ( o da gelmiyor) medineweb alim editörü : Nur ( konulara ilimce hakim olması ile tanıdık. o da gelmiyor) medineweb deli kaymakamı eski admini: ferdi ( beni 10 gün banlamıştı neden banladı hala bilmiyorum.idam edildi) medineweb esprili eski editörü : incesızı ( o da gelmiyor ) medineweb yürekten kaleme duygusal yazarı : Fadime yahşi | |
10 Mayıs 2015, 22:28 | Mesaj No:25 |
Durumu: Medine No : 164 Üyelik T.:
14 Eylül 2007 | Cevap: Medinewebin EN'leri 2.BÖLÜM:))
Muhterem Servetim, ben hep buralardayım. Farklı bir nickle sitenin kuruluşundan bugüne aranızdayım. Seninde dediğin gibi eskiden editördüm. Ama sitemizin alim abisi beni editlikten atmış .))) Bir gün geldim rengim yeşermiş, editörsün dedi. Bir gün geldim rengim kararmış, azlettim dedi. Lütfuda hoş kahrı da hoş diyelim ki üzerimizi çizmesin .))
__________________ *Buda geçer ya hu* |
11 Mayıs 2015, 03:35 | Mesaj No:26 | |
Cevap: Medinewebin EN'leri 2.BÖLÜM:)) Alıntı:
Çok gevezelik ettim affınıza sığınarak.... | ||
11 Mayıs 2015, 17:25 | Mesaj No:27 |
Cevap: Medinewebin EN'leri 2.BÖLÜM:))
__________________ Hay'dan gelir, Hu'ya gideriz. | |
01Haziran 2015, 12:43 | Mesaj No:28 |
Ennn candan uyesi damlam
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. |
02Haziran 2015, 18:49 | Mesaj No:30 |
Medineveb radari hosgeldin
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |