![]() |
:)))))) üstteki üye misafir geliyo sana üsteki üye sana misafirliğe geldi ne ikram edersin?? |
Cvp: :)))))) üstteki üye misafir geliyo sana Bir tas su ve bir kaç hurma |
Cvp: :)))))) üstteki üye misafir geliyo sana hoşgeldin safa geldin:) kardeşim ikramım içli köfte :) |
Cvp: :)))))) üstteki üye misafir geliyo sana [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ev baklavası ikram ederim. Hoşgeldiniz içecek birşey alırmısınız? Afiyet olsun Nasılsınız eşiniz nasıllar? |
Cvp: :)))))) üstteki üye misafir geliyo sana kazandibi ikram ederim nasıl olsa yansada belli olmuyo buyurun buyurun yeyin daha kazanda bi sürü var hepimize yeter afiyet olsun [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: :)))))) üstteki üye misafir geliyo sana abla bize gelde ben sana sivasın içli köftesinden yedireyim bir ye bir daha bırakamazsın [ |
Cvp: :)))))) üstteki üye misafir geliyo sana gelirim yakınmışsın nede olsa hiç içli köfte yemek nasip olmamıştı |
Cvp: :)))))) üstteki üye misafir geliyo sana hemen mantı açarım |
RE: :)))))) üstteki üye misafir geliyo sana dillere destan bol köpüklü türk kahvemden yaparım ilk etapta. |
RE: :)))))) üstteki üye misafir geliyo sana elim ayağıma dolaşır.alırım şehrin en güzel lokantasına götürürüm.uzun uzadıya sohbet ederken yemeklerimizi yeriz:))) |
RE: :)))))) üstteki üye misafir geliyo sana Havalar sıcak yemeğimi de yaparım çayımı da ister kahvaltılık peynir ekmek ister yemek sonra çay ne istersin kum tanesi........ |
RE: :)))))) üstteki üye misafir geliyo sana Türk insanı misafirperverdir misafirlerin başımız üstünde yeri vardır ama misafir umduğunu değilde bulduğunu yer allah u teala ogun rızık olarak bizlere ne verdi ise berberce yer icer sohbetimizi yaparız.. BUYRUN EFENDİM BEKLERİZ |
RE: :)))))) üstteki üye misafir geliyo sana En güzeli bir tatlı yüz.... Misafire bal versen yüzün sirke satsa misafir bal değil de sirke yer....... değil miii |
RE: :)))))) üstteki üye misafir geliyo sana Alıntı:
Adamın biri çok kaliteli bal sattığı halde, bir türlü balına rağbet etmezlermiş ve üstelik hemen herkes kalitesiz olduğu halde, komşu dükkândan alırlarmış Adam bir müşterisine içini dökmüş ve bunun sebebini sormuş Ahbabı müşteri de kendisine: «Arkadaşım sen belki iyi bal satıyorsun amma, yüzün sirke satıyor; Onun için balının iyi olması bir mânâ ifade etmiyor» demiş |
RE: :)))))) üstteki üye misafir geliyo sana Bir Çin atasözü der ki: ‘’ Tebessüm etmesini bilmeyen, bakkal dükkanı açmasın’’. Herkes komşu olan biri balcı, diğeri turşucu iki dükkan sahibinin hikayesini bilir. Balcı da çeşit çeşit ballar var ama müşterisi yok. Turşucu ise basit bir turşu satar ama müşteriye zor yetişir. Balcı bu işe şaşar ve bilge bir adama gider, durumunu anlatır. Adam gerçekten bilgedir ve der ki: Sen dükkanında bal satıyorsun ama yüzün sirke satıyor. Komşun turşu satıyor ama yüzü bal satıyor. Güler yüz yüzün baharıdır, somurtmakta kışı. Nede hep baharı yaşamayalım. Neden somurtalım ki, hayat buna değiyor mu? Acımız olduğunda da gülünür mü? Gülünüyor, belki çok içten, samimi olmuyor ama en azından bir nebze olaya da bakış açımızı değiştirip, bizi rahatlatıyor. Ben denedim gördüm, oluyor yani… Zaten gülmek, somurtmaktan daha kolay! Bir tebessüm içim yüzümüzde 17 kas gerilirken, somurtmak için 43 kas gerilir. Peygamber Efendimizde ‘’Güler yüz sadakadır ‘’ buyurmuşlardır. |
RE: :)))))) üstteki üye misafir geliyo sana Alıntı:
sonrasında Allah ne verdiyse yeriz.sorun değil:) |
Cevap: :)))))) üstteki üye misafir geliyo sana [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] sen ytrki gel kumtanesi ama yanında ecrinide getir :) |
Cevap: :)))))) üstteki üye misafir geliyo sana Alıntı:
aman abla oda neymiş oyleee :))))) Maşallah...:) Bende hazır ne aldıysam o gün onu diyelim:..:gülümseyen000 |
Cevap: :)))))) üstteki üye misafir geliyo sana misafir umduğunu değil bulduğunu yer hafız kardeş:)) gel buyur :)) |
Cevap: :)))))) üstteki üye misafir geliyo sana buyur gel huzeyfe kardeş pek fazla birşey yapmasını bilmem ben k.bakma kahve ikram edrim kırk yıl hatrım olur belki... |
Cevap: :)))))) üstteki üye misafir geliyo sana idil su elim çok lezzetli değil ama köstebek pasta, nişasta kurabiyesi ve havuçlu kek yenilebilecek durumda oluyor ama yinede ben işimi sağlama almak bakımından 112 yi ararım rahat ol.... şimdiden afiyet olsun veya geçmiş olsun....c*c*c* |
Cevap: :)))))) üstteki üye misafir geliyo sana buyur gel abla pek yetenekli değilim ama yaparım bildiğim en özel yiyecek içecekleri (: gelirken eli boş gelmezsin heralde elinde tencere,tepsi görmek isterim ona göre sfhfgshsfhsgh [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
sizi ağırlamakda bana kısmetmiş :):) |
Cevap: :)))))) üstteki üye misafir geliyo sana bende sizi ağırlamaktan mutluluk duyarım:):)(:kimi isterseniz tutun kolundan getirinc* |
Cevap: :)))))) üstteki üye misafir geliyo sana seni misafir etmek bana kaldı ablacım (:sfhfgshsfhsgh makarna yaparım sana en iyi bildiğim yemek c* çocuklarıda mutlaka bekliyorum afrn* |
hiç ziyan olmaz inankigülümseyen0003 çocuk birer tabak yese bitti zaten..hyyyyyhyyyyy |
Cevap: :)))))) üstteki üye misafir geliyo sana Seni ağırlamakdan büyük mutluluk duyarım can hayali bile güzel :) Lakin gelirken pasta isterim biraz yüzsüzlük oldu ama malum hasta olanlar nazlı olur biraz...:) |
Cevap: :)))))) üstteki üye misafir geliyo sana oy oy oy istediğin pasta olsun...en güzelinden en özelinden ve tabi en dualısından inşallah.. nasıl olsun meyveli,çikolatalı,sade kremalı(:yoksa karışık..hemen alıp geçmiş olsuna geliyorum .. aman aman hastalık soldurmasın seni..rabbim şifa versin,bizden ayırmasın inşallhc*c*c* |
Cevap: :)))))) üstteki üye misafir geliyo sana mihrinaz abla şöyle düşündümde bana geldiğini sende 3 çocuk bende 2 çocuk maaşallah vıcır vıcır olsun abla sen yine gel nasılsa alışkınız çocuk seslerine ben nesli nur gibi lapa makarna yapmam boşnak böreği yaparım sana :) |
Cevap: :)))))) üstteki üye misafir geliyo sana Amin.. ALLAH razı olsun..Pasta bahane,sizlerle olmak ,dua almak en güzeli bence :) |
Cevap: :)))))) üstteki üye misafir geliyo sana ene garip nesli nur yapmayı biliyorda mı yapmıyor sanki mahcup000 olaki kader kısmet bi gün gelirse yalancı çıkmayalım şimdi sfhfgshsfhsgh hem helebi gelsin ben annemi mutfağa alırım uzgn ağlayan000 |
|
Cevap: :)))))) üstteki üye misafir geliyo sana Forumdaki tüm arkadşlar buyursun :) |
Cevap: :)))))) üstteki üye misafir geliyo sana hayy ArO* Esmanur Ablam (: geliriz ne demek su böreği yapsan kafiidir .. c*c*c* |
Cevap: :)))))) üstteki üye misafir geliyo sana durun ...esmanurumu ben ağırlicaamc*c*c*uzun zamndır hasret kaldım sayın editim nasılsınız afiyettesiniz inşallah...özlemişim sizic*c*pastayı alıp su damlasına gidelim..hep beraber karşılıklı çayımızı içelim..maksat muhabbet(: |
|
|
|
Cevap: :)))))) üstteki üye misafir geliyo sana İyice unutuldum :) Abla gelde bi beyin fırtınası yaşayalım :) Hoşgeldinn.... |
SAAT: 17:47 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.