|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Aysima,Açılış Tarihi: 02 Şubat 2009 (13:39), Konuya Son Cevap : 10 Şubat 2022 (20:38). Konuya 51 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack ![]() | Seçenekler ![]() | Değerlendirme ![]() |
![]() | Mesaj No:12 |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: ![]() Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | ![]()
hanif kardeşlerimize zülüm edip banlamamak kaydıyla editörlük verebiliriz. editör olmak için,niyetlerin halis,tarafsız,adil olması gerekmektedir Hocam ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:13 |
![]()
oğlum seni gördüm,bi an öldüm sandım. yüzünü yıka zebani!!!
__________________ “Min cin û mirov afirandine ku tenê ji min re îbadet bikin.” (Zarîyat: 56) | |
![]() |
![]() | Mesaj No:14 |
Durumu: ![]() Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | ![]()
seviyorum çünkiiiii kendinden emin kaliteli başka söze ne gerek ![]() ![]()
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
![]() |
![]() | Mesaj No:15 |
19 Ekim 2008 | ![]() Peki arkadşlar siz yazın bakalım. Neden seviyorsunuz MEDİNEWEB'İ ![]()
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
![]() |
![]() | Mesaj No:16 |
Durumu: ![]() Medine No : 15138 Üyelik T.:
08 Aralık 2011 | ![]()
çünkü google gibi her istediğimi bulabiliyorum ![]() ![]()
__________________ @@@EY NEFSİM SEN DE BİR GÜN ÖLECEKSİN@@@ |
![]() |
![]() | Mesaj No:17 |
Durumu: ![]() Medine No : 14872 Üyelik T.:
01 Aralık 2011 | ![]()
hayatıma eklediğim yeni ama yıllardır tanıdığım dostum sıkıntı anında terapim dersçalışırken sınıfım başörtüsü ile yarım kalan hayalim ikinci adresim
|
![]() |
![]() | Mesaj No:18 |
Durumu: ![]() Medine No : 43 Üyelik T.:
03 Temmuz 2007 | ![]()
sevilcim hoş geldin yuvamıza ![]() medinewebi seviyorum çünkü ilim irfan kardeşlik mutfağım.değerli hocalarım fecr,abdulmelik,kamer34,iklimya,ferdi,esma abla var burda. medineweb muhtarı merveyı özledim ![]() esma abla yanlış anlama ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:19 | |
19 Ekim 2008 | ![]() Alıntı:
![]() ![]()
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... | |
![]() |
![]() | Mesaj No:20 |
![]()
ama bende sizi seviyorum ![]() serpil abla emekli oldum burdan yetmezmi 6 sene oldu çocuğum olsaydı askere göndermiştim, kızım olsaydı kocaya vermiştim. ben geldiğimde muhsin hocanın oğlu samet yeni doğmuştu çocuk üniv bitirdi ![]() esma abla illa hasta mı olman lazım beni görmen için ![]() serpil abla doğum günün mübarek olsun ![]()
__________________ İmanı olanın, imkanı tükenmez. | |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 6 Kişi okuyor. (0 Üye ve 6 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
kedilerin forumu olursa:)) (Medineweb) | TıLSıM | Komik Paylaşımlar | 4 | 13Haziran 2019 03:16 |
Seni Seviyorum..:))) | TÜRKcan | Komik Paylaşımlar | 7 | 16 Temmuz 2017 19:48 |
Forumu Bırakıyorum | YaŞuHa | Komik Paylaşımlar | 3 | 30 Ekim 2013 13:53 |
Anneye forumu anlatmak :) | MERVE DEMİR | Komik Paylaşımlar | 10 | 24 Ocak 2012 16:28 |
Derdimi seviyorum... | TufeyL | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | 6 | 25 Ocak 2011 00:47 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
أعوذ بالله من الشيطان الرجيم , بسم الله الرحمن الرحيم Muhakkak ki insan Rabbine karşı pek nankördür.(Adiyat-6) | عن رسول الله صلى الله عليه وسلم قال Başkasını doğruluğa çağıran kimseye, kendisine uyanların sevabı gibi sevap verilir. | Her şeyin suret-i maddiyesinde Kudret-i Rabbanî ustadır, kader mühendistir. - (Mesnevi - 34) |
|