![]() |
arapça öğrenmek için linkler selamun aleyküm arkadaşlar..forumda arapça videolar için verilen linklere daha rahat ulaşılması ve istişarede verilen linklerin daha rahat bulunması için bu başlığı açıyorum..ben forumda olan linklerden ekliyorum sizlerde bildiğiniz başka linkler varsa ekleyin herkes için kolaylık olsun [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [] |
Cevap: arapça öğrenmek için linkler [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] huzeyfe istişare bölümünde de bu kitabın faydasını söyledi bazı konular aöf kitabı kadar çok kapsamlı değil ama temel atmak ya da konulara çalışmak için birebir kitap ben de tavsiye ediyorum |
Cevap: arapça öğrenmek için linkler teşekkürler biz kpss ile ilgilenirken istişarede koybolacaktı biz de dönem başında lazım olunca bakabiliriz burdan kolayca alkış000 |
Cevap: arapça öğrenmek için linkler [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ebu zerka nın olan videolarda işlenilen kitap bu toplam kitabı var bunları alıp takip ederseniz faydası olur die düşünüyorum |
Cevap: arapça öğrenmek için linkler huzeyfe sen notlarını hiç paylaşmadın ama senin arapçan kaçtı eminim yüksektir |
Cevap: arapça öğrenmek için linkler Alıntı:
ab düşmüştü arapçam :) |
|
teşekkür ederim saolun :) |
Cevap: arapça öğrenmek için linkler okul başlamadan arapça 3 ve arapça 4 ünitelerine e öğrenme portalında küçük yazı dar alanda okumaktansa şu linklerde yazıları büyüterek daha geniş alanda çalışabilirsiniz arapça III [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] arapça IV [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: arapça öğrenmek için linkler çok teşekkür allah razı olsun |
SAAT: 11:35 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.