![]() |
Aşkın Arapçası :) Ey benim iki gözü mudaaf sevgilim Hayatta başkalarına bağlı kalmadan yaşamak en büyük idealimdi Ancak senin o harfi tarifli gözlerin beni o kadar etkiledi ki Hayatta senin mudâfun ileyhin olarak yaşamak zorunda kaldım Ey benim harfi tarif almış mevsuf sevgilim Sana Arapça'daki bütün güzel sıfatları feda etmek isterdim Ama üzgünüm Arapça sözlüklerin içeriği bunun için yeterli olmadı Arapçadaki fiillerin masdar çekimlerini ezberlemek üzerine yemin ederim ki Okulumu bitirdiğimde sana layık olan sıfatların olduğu sözlük çıkartacağım Ey benim cemil sıfatının müennes haline çekimlenmiş sevgilim Seni Arapça'daki fiil çekimlerinin sayısından daha çok seviyorum Ve fillerin mazi çekimlerini ezberlemek üzerine yemin ederim ki Sana olan sevgim sonsuza kadar sürecek Ey benim sevmek fiilinin enti zamirine çekimlenmiş sevgilim Biliyorum seninle beraber olmamız Hocaların hazırladığı vize sorularını çözmekten daha zor Ancak illetli harfler üzerine yemin ederim ki Seninle beraber olabilmek için elimden gelen çabayı göstereceğim Çünkü sen benim için Arapça dilbilgisi kitapları kadar özelsin Ey benim harfi tarif almış mübteda sevgilim Biliyorsun seninle beraber olabilmek için Arapça'ya çalıştığımdan daha fazla çaba gösterdim Ancak üzgünüm senin haberin olmaktan ileri gidemedim Benim için Arapça-Türkçe sözlükten daha değerli olan sevgilim Bu konuda sana bir özrü borç biliyorum Ey benim harfi tarifini kaybetmiş sevgilim Artık seninle yapamayacağımı anladım Ve sana veda etmek fiilinin ene zamirine çekimlenmiş haliyle veda ediyorum Çünkü senin artık benim gözümde faili belirsiz meçhul bir fiilden farkın kalmadı Elveda güzel kız………………… Elvedaaa alıntı |
Cvp: Aşkın Arapçası :) selamun aleyküm harfi tarif aldımı aynı zamanda marifede olyorya. ordan belki teselli bulur. bu yazıyı nerden buldun. gülmekten öldüm ya . |
Cvp: Aşkın Arapçası :) şu şiiri anlayan biri çıktı sonunda:) bir yerlerden buldum:) |
RE: Aşkın Arapçası :) Emsile de çektiğim her siganın binasına mastarına Kısacası her harfini seni işledim Arabca çalıştıkça sana aşkım debreşiyor......... Güzel di can sağoll |
Ey benim harfi tarif almış mübteda sevgilim Biliyorsun seninle beraber olabilmek için Arapça'ya çalıştığımdan daha fazla çaba gösterdim Ancak üzgünüm senin haberin olmaktan ileri gidemedim Benim için Arapça-Türkçe sözlükten daha değerli olan sevgilim Bu konuda sana bir özrü borç biliyorum gülümseyen000gülümseyen000gülümseyen000 hocam pazartesi sendromunu yok ettin alkış000 |
SAAT: 22:33 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.