Cevap: _inciten satırlar_ Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ah be canımın içi. Bizim mahallede denilmez böyle şeyler. Sen anla beni. Namazlarımın sehiv secdesinden... Anla. Duaları uzun tutmamdan anla. Anla be canımın içi. Bizim mahallede denilmez böyle şeyler... Osman Nuri Ünsal |
Cevap: _inciten satırlar_ Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] “Artık hiç bir şey eskisi gibi değil… Ben de öyle…” Câhit Sıtkı Tarancı |
Cevap: _inciten satırlar_ Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Dokunduğun Her Satır Titretecek Kalbimi... |
Cevap: _inciten satırlar_ Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ağlamak; sözle anlat(ı)lamayanı gözle anlatmaktır... Ağlamak; Kalbi damlalara dökmektir... |
Cevap: _inciten satırlar_ Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Birazcık tuz etkisi yaratmalı insan birinin hayatında. Hani yaraya basıp acı vereninden değil, yemeğe katılıp tat vereninden… Ece Ayhan |
Cevap: _inciten satırlar_ Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Çok Yorgunum Be Gönül.. Çok Kırgın.. Belkide Çok Bıkkın.. Ne Teselli Edecek Söz Kaldı Kalemimde.. Ne Yangınını Söndürecek Yaş Kaldı Gözümde.. Çok Yorgunum Be Gönül.. Çok Yorgun..!!! |
Cevap: _inciten satırlar_ Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ben hala her şeyi sana anlatacakmış gibi biriktiriyorum.... |
Cevap: _inciten satırlar_ Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] İyi ki yapmışım dediğim şeyler var Aynı zamanda keşke'lerimde ... Engellemek istediğim başlangıçlar var. Unutmayı yürekten dilediğim kişiler ve zamanlar... Unutamadığım, unutmayacağım DOSTlarım var. Hayatımdan seneler çalan insanlar ... Hafızamdan silmek istediğim görüntüler var, silemediğim.. Sözler var, duymamış olmayı dilediğim ama duyduğum. Her şeye rağmen isyan etmemek !!! Hiç bir şeye hiç bir zaman !.. Rabbim sınıyor , ama merhametini de esirgemiyor bizden.. Buna da şükürler olsun!.. Hala yüzümün gülümsemesini sağlayan sebeplerim var ... |
Cevap: _inciten satırlar_ hayat işte inişli çıkışlı Allah içi,,, çıkmayı başarabilmek sabır edebilmek teslim olabilmek kul kalabilmek bir insan için en güzel şey olsa gerek,,,, |
Cevap: _inciten satırlar_ Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bazen hatadır, Bazen hayadır, Bazen aşktır. Ve bazen sükutta saklıdır, en derin kırgınlıklar… |
SAAT: 18:34 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.