Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Ölü kuşlar çırpınıyor göğsümde.. Umutlar, içimin insanlarına "k ı r g ı n".. |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] İçimde mis kokulu kızıl bir gül gibi duruyor zaman. Ama bugün cumaymış, yarın cumartesiymiş, çoğum gitmiş de azım kalmış, umurumda değil |
-Nasıl geçiyor hayat? -Ç i z g i ç i z g i. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. KURAN* ~Okunmazsa Mushaf kalır ~Okununca Kuran olur ~Anlaşılınca Beyan olur *YAŞANINCA İNSAN OLUR* Senai Demirci [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Karanlık bir dehlizde dolaşırcasına Bir fener gibi aydınlat yaşantımı... Gönlümü inciten bu satırlara Merhemim ol ki dindir sızımı... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] “Sonra içime ve hatta dışıma kapandım. Küsmek gibi bir şey. Bir çeşit gölge fesleğeni. Bir çeşit olmayan hayat.“. |
Beklerim ben... Bekleyenim SEN olduktan sonra... Yolum aydınlık, günüm parıltılı... Işığım SEN olduktan sonra... Severim çiçeği, böceği, kuşu, ağacı, Sevilen SEN olduktan sonra... Bakarım göğe, ulaşırım yıldızlara, Tutunacak tek dalım SEN olduktan sonra... ( snnclk34 ) |
Gece uyuyamayan insanların,🌙 Gündüze sığmayan acıları vardır. |
Sükut diye bir defter buldum... Aklımı , Ruhumu , Kalbimi , İçinde SAKLIYORUM ... ! |
SAAT: 15:49 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.