Toplam 1 Eklenti bulunuyor. İradem hiçliğe süzülen ırmak, Ben benim demeye mecal kalmadı.. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ağrımasa bilir miydim, Yüreğimin yerini... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. // Bir gece vakti !. . . . Sessizce ve utanarak, ____Ellerimi semaya tutarak.. Rabbim'e söylüyorsam, . . . Seni nasıl sevdiğimi__ Bütün kelamları beyhudeye vurarak !.. Diyorsam sadece Ya Hak !.. _____Anla artık , . . . Seni nasıl Rabbim'den istediğimi__// |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. “Göğüne değil, yönüne değil; kanadına küser bazı kuşlar.” |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Beş yıldızlı bir acıdır; adına ''özlemek'' dedikleri. . . |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Yok yok ! Hayli zaman oldu Örümcek bağladı hatta Yüreğin kilit tutmaz yanları bile... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Serçe Kadar Yüreğimin, Gökyüzü Kadar Sancısı Var ... Şaşırdım Hüznümü Nereye Bıraksam ...?!... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Üzülme değmez sözünü duymaktan sıkıldım. Değmeyenlere zaten üzülmem. Üzüldüğüm şey; Değmeyenlere, yüreğimin değmiş olması.” Cemal Süreya |
. . .Sen ayrılığın acısını sevgilisini Medine'ye gönderen Mekke'ye sor... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Sor gücün sormaya yetiyorsa var mıymış, gönlümü bin parçaya böldüğünün bir sebebi..! |
SAAT: 11:46 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.