Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Hüzün, ara ara çıkarılıp bakılacak bir resim değil bir "hal" dir yüreklerde |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. “Ben hep inandım ve inanıyorum duaların uzakları yakın kıldığına, yürekleri bir tuttuğuna… |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bazen ona birşeyler yazarsın.. Yazar siLersin, yazar silersin.. O hiçbirini okumamış olur; ama sen hepsini söylemiş olursun. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Yaşadığın hayal kırıklığı ve yorgunluk,Bir müddet sonra geçiyor.Hatta her şeyi unutup, hayata sıfırdan başlamak ta mümkün. Ama birine inanmak meselesine gelince, Bunun için birkaç hayat daha lazım kuşkusuz... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bahtıma sükut düştü düşeli; Muhabbet demledim yüreğimde… Sustum…! |
Ettiğim dualarımın karşılığıydın... Bu biçare gönlümün ince sızısıydın... |
Alıntı:
|
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ne kadar kısa yazılmışsa bir şiir,, sevdası o kadar büyüktür yazanın.. Kelimelere boğmaz sevdasını yüreğinde yaşar ince ince.. Arada vurur efkarını kaleme.. Kalem yazar.. YAZAN ağlar..! |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Artık yeşerecek bir dalım yok Yağmurlar yağsa da hoş,yağmasa da... |
Alıntı:
Aslında siteye ara ara giriyorum. Bi bakıp çıkıyorum : ) Mısraları beğenmenizi şükranla karşılıyorum. Teşekkür ederim :) |
SAAT: 08:52 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.