Alıntı:
Kim kurar böyle bir ünsiyet, gönül akar susar geçmiş... |
Alıntı:
|
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Hadi insanın içi sızlar bazen kalbi sızlar hatta an gelir beyni bile sızlar Ancak hiç insanın ruhu da sızlar mı, deme Sızlıyor işte..! |
Sızlayan yürek benim, dert benim, keder benim... Hüzün müdür sensiz olmak, galiba bundan eminim... |
Alıntı:
|
Kimyâ Hatun sordu : - Ey Şems beni niçin görmemezlikten geliyorsun? Şems durdu. Sustu. Başını göğe, bakışını yıldızlara yönelterek: - Üç çeşit göz vardır. Ten gözü, Kalp gözü ve Can gözü. Ten gözünü tâ çocukluğumda kapattm, kalp gözünü çöllerde yitirdim, bir tek can gözüm var o da Mevlâna'ma bakar. - Bende seni görecek göz kalmadı..! |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Önce Umut Verilir, Sonra Bir Harf Değiştirilip.. Unut Denilir...! |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. “İçimde bir yara var, hiç iyileşmiyor. Hep daha fazla deşiyorlar. Tuz basıyor zaman üstüne. Daha ne kadar canını yakabilirim dermişcesine..” |
''çekilmez biridir '' dediler senin için.. olsun dedim, ben o'nu besmele bilirim... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Lal oldu dilim dünyaya, konuşsam yağmur yağıyor. Sussam harf harf göl oluyor yüreğim , Anladımki sana susuyorum ömrüm.. Dua'mda ki , gözyaşım kadar edepliydi içime düşen aşk' ın Eyy benim beşeri aldanışım . Ben seni kalbime koyana sevdalıyım ...:klp::klp::klp: |
SAAT: 06:47 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.