Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Birazdan ölürüz belki, her yazdığımı veda say.'' |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Kelimelerimle kala kaldık ortada Sessiz, kimsesiz Şimdi hangisine baksam, yalnızlıktan dem vuruyor Dokunsam, ihanetin dökülecek harf harf. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. ‘’Ben sana bakınca dolardım bulut gibi. Dolardım da bir türlü yağamazdım…!’’ |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Öyle çok kelâmlara gerek yok, Sessizliğimin sesi, Duâlarımın amin'leri, Olsan yeter siyahım.. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. İnsan bazen yağmur olup yağası geliyor. Gönül şehrine doğru... Yada demli bir çay içesi geliyor. Deminde demlenmek için Ve bazende suskun bir şiirin satır arasında olmak istiyor. Hiç yazılıp okunmamış gibi. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Hangi ilaç iyi gelir yürek yarasına...? Hangi merhem tüm kırılmışlıklarımı onarır...? Hangi silgiler siler söz sıyrıklarımı...? Yürek yarasının şifası varmıdır....? Ya özlemin...? |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bazen insan Sessiz bir yer arıyor... Düşünmek istiyor... Düşünüp... Susmak istiyor.. |
Suskunluğun asalettir. Adın günüme berekettir. Aşkın tanımı seni sevmektir. İlle de sen ille de sen... ( snnclk ) |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sen yoksun ya! Dalından uçup gitmiş bir güvercinin , Geride bıraktığı yaprak gibiyim..! |
Yokluğun ateşten bir gömlek giydirmesin Rabbim... Seninle dünyam değişir, olur bana cennetim... ( snnclk ) |
SAAT: 03:53 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.