Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ah şu başını alıp gitme duygusu yok mu ? Arada bir yoklar ya insanı... Yoklar da... "O" yokladığıyla kalır, Kişi yoklandığıyla...!!! |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. “Kader yolun tamamını değil, sadece yol ayrımlarını verir. Güzergah bellidir ama dönemeç ve sapaklar yolcuya aittir.. “ Şems-i Tebrizi |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Beni güzel hatırla! Bunlar son satırlar… Farzet ki, bir rüzgârdım, esip geçtim hayatından.. Ya da bir yağmur sel oldum sokağında Sonra toprak çekti suyu… Kaybolup gittim, belki de bir rüya idim senin için. Uyandın ve ben bittim. … ` Orhan Veli Kanık |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ey soluma düşen ince sızım, öyle tepkisiz kalma... yaktığın 'yürektir' çıra değil. Nazım Hikmet Ran |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Şiir diye yazdığım ismine de, Şiire düşen izine de kırgınım... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Benimle yaşlansana? Kitap okurum, çay demler, şiir yazarım sana. Ha birde, her sabah için şükrederim, sonra gözlerine bakar 'Amin' derim. Amin, bu günde gördüm seni, bu günde güzel geçecek demek ki.. 'Ben herkes gibi değilde, duam gibi severim seni. Kalbimden, gönlümden kopan gizli saklı sözler gibi.. Kim duasını sevmeden diler ki..?? ~Elif Şafak~ |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Biz üç Kardeşiz: MutLuLuk, Acı ve ßen . Hergün SakLanbaç Oynuyoruz.MutLuLuk Hep Mızıkçı SakLanıyor Bizden. Bazen Ben Ebe OLuyorum Acıyı BuLuyorum. Bazen 'De Acı Beni buLuyor SakLandıqım Yerden. Bazen MutLuLuqu BuLduqumu Zannediyorum, Çanak ÇömLek PatLadı Diyor Acı SakLandıgı Yérdén. Gün Bitmek Üzere. MutLuLuk Yine OrtaLarda Yok ! |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Pek bilmem Gelene hoş sözler söylemeyi. "Hoş geldin" derim hoş gelirse kulağına.. Hep gidenler olunca, Gitme demeyi iyi bilirim ama.. Gelme hiç, Gitme dedirteceksen bana... |
emeğine yüreğine sağlık su damlam her söz beni benden alıp götürüyor bir yerlereklpp/ |
Alıntı:
|
SAAT: 01:24 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.