Cevap: _inciten satırlar_ Nefis ve seytan 2 si aynimi ayrimi Ben seytanin serrinden rabbime siginirim Yani kendimden rabbime siginirim |
Cevap: _inciten satırlar_ - Mutluluk kapısı kapandığı zaman bir gün mutlaka bir diğeri açılır, fakat kapalı kapıya o kadar çok bakarız ki, yeni açılan kapıyı göremeyiz. :) |
Cevap: _inciten satırlar_ Hay omrune bereket olsun kucuk seylerin pesine dusmene hayret ediyorum Yahu akillanmadin gitti Sal gitsin Birak kurban oldugum birak Herkes fitratina gore yasar ve fitratina gore davranir ya anladin mi Allahin kulu |
Cevap: _inciten satırlar_ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Allah (cc) yolcularını bulamayan varlığını ve yaratılmışları Hak varlığına perde eden kişi AĞLA.... Başkasına bir ağlarsan, Kendine bin ağla... Abdlkadir Geylani Hazretleri.. |
Cevap: _inciten satırlar_ Noktalara sigdirdim cumlelerimi Sen neyi dusursen odur ...................................... Ben neyi istersem odur Sonunda allahin dedigi olur. Kun feye kun |
Cevap: _inciten satırlar_ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sorsan, ikimiz de maviydik; ama birimiz deniz, birimiz gökyüzü… biz bu kadar aykırıyız işte… sen gökyüzüsün, dilediğince uçarsın,nefes alırsın… ben denizim gelgitleri olan, dipsiz ve tehlikeli… ne gökyüzü sevebilir denizi nede deniz kavuşur gökyüzüne… |
Cevap: _inciten satırlar_ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] gecenin sessizliği avaz avaz , bir tarafta hiç yazılmayan şiirler , kalem kırık kağıt buruşmuş biraz , çıt çıkarmıyo ruha birikmiş sözler ... -Hazan- Öylesine iç dökümü..... |
Cevap: _inciten satırlar_ Bazen; bir kelebeğin ömrü kadardır hayat... Ne kırmaya gelir; Ne de kırılmaya... |
Cevap: _inciten satırlar_ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ALLAH hiç bir kulunu, Yüreği ile imtihan ettirmesin! Faruk Yiğit |
Cevap: _inciten satırlar_ "Kendi kalbine bakamayanın yaşamı bulanıktır; kendi yüreğine bakabilme cesareti gösterenler gönlünün muradını keşfedenlerdir. Dışarıya bakan rüya görür, hayal dünyasında kaybolur; içeriye bakan uyanır, kendini keşfeder. " Doğan Cüceloğlu |
SAAT: 01:34 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.