hayat öyle de geçiyor böyle de hayat senle öyle geceydi ya..... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Kalbi yorgun olanın, dili keskin olurmuş. Ya kalbi yorgunun yanında olmayacaksın. Ya da yanında olduğunun kalbini yormayacaksın... Serdar Tuncer |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. “Gönlümden geceni senin sesinden duysam ya…” Arzu Camgöz |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Adına dua denilen yakarışlarına beni de kat, İçinde adım geçsin masumca. . . |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. GöRMeYiNCe TüKeNSeYDi SeVGiLeR,İnSaNLaR VaRLıĞı BoYuNCa GöRMeDiĞi RaBLeRiNe BöYLeSi BiR MuHaBBeT DuYaRLaRMıYDı Hiç? ...GöZüMüN DeĞiL GöNLüMüN GöRDüĞüSüN... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Öyle çok kelamlara gerek yok, Sessizliğimin sesi, Dualarımın aminleri olsan yeter... |
Bir bekleyiştir; yorgun yılların üzerinden geçmesi gibi seni beklemek.. Parıldayan yıldızların etrafında çember olup kol kanat germesi gibi hayretlere gebe olmak.. Hani nerdesin? Neredesin? Yoksun ya da hiç oldun mu? Hepsi birer muamma, birer kayboluş. Yerime kimseyi koydun mu? ( snnclk ) |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Şimdi Cümlelerle Oynuyor Beynim... Bu Oyunda Hep Düşüp Kalkıyorum... Her Yanım Yara... Her Yanım Vurgun... Harflerim Kırık... Kelimelerimin Kapısı Aralı... ... Her An Yazıya Dönüşmeyi Bekliyor İçimdeki Ses... Ne Konuşacak Kadarım... Ne de Susmaktan Yanayım... |
incitme hiç bir yüreği nur dolu sevgiyi aşk dolu bedeni bil ki inciyen yürek bir gün hesap verdirecek.. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ezan'la sela'ya denk gelen anda, Bir yıldız kaydırıyorum gönlümün şehirinden.. Hadi kendini bana dile Yar . |
SAAT: 23:54 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.