Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Anladım şimdi neden, Avucumuzu açararak duâ ediyoruz. Bak istiyorsun. Râbbin iki avuçlarının arasına veriyor, Yârini.. " |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Beni yalnız üç şeye tutsak edebilirsin. Kalbine, duana, ömrüne ♥ :klp: |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Özleyen belli eder eder; Ya uzaktan bir selam ile, Ya da yürekten bir dua ile. |
Zaten ruhumuz mülteci giyinmişti Züleyha... Niye ayaklarımızı kanata kanata, geldik buralara... Koşa koşa buralara gelirken, nereye gitsen de mültecisin deseydin ya... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Hayat tam da şurası işte.. Ateş de orda, Kül de.. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. BİR kalemde kırılır da hayat, BİN satırda yazılamaz yalnızlığın sancısı.. BİR dudaktan çıkar da ses, BİN yürekten çıkmaz hasret çığlığı.. BİR bakışta kalır da ilk an,... ......BİN bakışta bulunmaz heyecanı.. BİR elde tutulur da sevgi, BİN kolla sarılmaz aşk yarası... BİR nefeste verilir de can, BİN NEFESTE UNUTULMAZ CAN YARISI |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ve bölünür hayatım kör bir bıçağın ucuyla tam orta yerinden ikiye: senden önce, senden sonra... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Dokunmasın kimse sessizliğime..! Bırakın susuşlarımda eriyeyim AŞK diye diye..! Tüm dünya sağırken bu yüreğime..! Bir sen duysan diyorum şimdi vuslat niyetine..! Lâl olan bir dil taşırken ömürde..! Yine sen damlıyorsun ........ Hece hece yürek kalemimde şiirlerime..! |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Her sabah seninle başlar Güneşten önce sen girersin içeri… |
SAAT: 02:43 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.