Toplam 1 Eklenti bulunuyor. “ Düşmekte vardır vakti gelince ; Takvimden . . . Kaderden . . . Gönülden ” . |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Gece ile gündüz arasında, postacısıyız kendi ömrümüzün. İçimizde yazdığımız mektupları taşırız. Adresi belli olmayan umutlara. Hepimiz masa üstünde , boynu bükük kalmış birer kağıt kalemiz aslında. En çok ta sustuklarımızla...'' |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Öldün mü ? Kaldın mı diye sorma bana..! Sen giderken ölen’de bendim. Kalan da….! |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Kalbi kırılmış bir insanla konuşmak dikkat ister... Hangi cümle , hangi kelime kırıklarını sızlatır bilemezsin ... Bilemezsin kaç kez tökezlediğini ... Kaç kez düşüp düşüp kalbini kanattığını ... Cesaret ister... Sabır ister... Dikkat ister... Bir daha kırmadan... Kalbi kırılmış bir insanı sevmek Yürek ister… |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ben uzağı;gözün görmediği,kulağın duymadığı,adımların varmadığı yer olarak bilirdim... Meğerse uzak;yüreğin görmediği,duymadığı ve varmadığı yermiş... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bir avuç "sen"doluyorusun yüreğime.. Yaşadıkça hayat buluyorum, Seninle.. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. İstiyorum ki; Eline, yüzüne, gözüne bulaştırdığın Amin"lerin olayım. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Aramızda suç gibi duruyor "uzak" ne ben bu yolu üstleniyorum, ne sen inkâr ediyorsun... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Hayat bağıra bağıra susmayı öğretir insana … |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Uzak şehirlerin hasreti çöktü yine. Sahi yangınım, sen hiç özlemedin mi? |
SAAT: 05:03 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.