Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Kalem iletkendir; duygularını, hislerini, mutluluğunu, sinirini, özlemini, her şeyini kağıda geçirir. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. İnsanın içi kırılır mı? İçten kırılmak ince bir sestir. Onu ancak Allah duyar… |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Kısa tutalım son sözleri hakim bey.... Ömür boyu müebbet yemiş hayallerim var benim... Davacıyım lakin mahşerde. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. "Sen benim gözümde kalansın..." |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Sözün kısası .. Kelimeler yorgun . Dualar uzun . Değmeyin hüznüme .. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Herkes dosta yazmış Arzuhalini Benimkini rüzgârlara Yazmışlar... |
Çöktü gene yorgunluk masamda kalemime, Çıktı gene hüzün ve yorgunluklar bir bir sayfalara... Aradım, bulamadım bu hengâmeden var mıdır bir çıkış, Bitti gene günüm gecem, kaldım yine bir başıma... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. ___________Yorgun Cümlelerden İbâret Değildir Şiirler. . Bir Yazanı Vardır, Bir Yazdıranı . . . |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Gitmek İçin, Bahane Arardın Ya .. AL İşte ! Gözümün Üstünde KAŞIM, Altında da YAŞIM Var. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Kalbime sahip çık Rabbim, Ben beceremiyorum… |
SAAT: 07:29 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.