Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Tel örgülerde vurulmuş düşlerimi .. Damla damla yağan benliğimi .. Avuçladım .. Tut .. Tut Ki ; Dökülmesin kirpiklerine .. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. . öğrenemeden uçmayı, göçmeye mecbur bir kuş YÜREĞİM... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Dalından koparılmış hasretlerle, Bir kaç cümle suskunluktan ibaretiz işte.. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. "Bahçende yorgun bir kuş görürsen beni unutma...'' |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bazen aniden bir sıkıntı oturur yüreğime. Ve oturduğu yeri eritir birdenbire. Ya Rab ! Dokun yüreğime, dermanı sende . . . |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Kader/e Bak! Tüm Züleyha'ların Sırr-a Kadem Bastığı Mevsime Denk Geldi Yüreğimin Yusuf Oluşu ! Gayri Bana Kuyulara Hamd Etmek Düştü.. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. ''ya fettah! aç artık kapıları... ya basit! çöz dilimin bağını... ya vedud! gözümün yaşını eksik etme... çiçeğimi al razıyım, ben ki yusufunu yitirmiş bir kuyunun üzerine eğilmiş pembe çiçekli bir kiraz ağacıyım. bir kuyum vardı bir de yusufum'' |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Senin tatlı yaran, gelir ben de kanar.:klp: |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Kaderimizde mağlubiyet yoktur, Bir süreliğine imtihan olmak vardır. Umut mu...? O bitmeyen duadır... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Benim Yüreğim Acıyla, Günde Beş Defa Hüzün Abdesti Almayı Öğrendi... Hamd Olsun... :klp::klp: |
SAAT: 11:39 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.