Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Aramızda suç gibi duruyor "uzak" ne ben bu yolu üstleniyorum, ne sen inkâr ediyorsun... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ben şiir diyorum yazdıklarıma sen bana bakma/ Hepsi yüreğimden yüreğine uğurlanan kanadı kırık bir kuş aslında. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. İçinde acıyan bir yer hep vardır ama Kimseye “bak işte tam burası” diyemezsin… |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Öyle bir gelirsin ki aklıma unutamadığım sesinle , bakmaya kıyamadığım gözlerinle. Ne saatler yetiyor ne de günler seni düşünmeye. Öyle bir yerin var ki bende öyle bir dokunmuşsun ki yüreğime. Korkuyorum seni düşünmeye ömrüm yetmezse diye!... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. insan insanın sızısı .. mutlak unutulması mümkün olmayan". |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Kelam-ı Hakk'a Sığınıyorum.! Müteccir Yüreğimle Kendime Yorup Ayetler Örtüyorum Gözlerimin SEN Bakan Kısmına Yâr İnşirah Diyorum İNŞİRAH ! İla Rabbike Ferğab Kalbime ! -Ve Yüksek Bir Çığlıkla Suküt'a Eriyorum '' Umut Etmekte İbadettir'' Diyorum ! |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. //..Sözler tükendi, dilimde.. "Elem neşrah leke sadrak.." Ve "Affet beni Rabbim" diyorum susarak ve sadece ağlayarak..//.. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. ..Rüyam olsan tabire bakardım sevgili, Ama Dua'mdasın Bu yüzden takdire bırakıyorum seni... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. ''Sen, alınyazımın tek okunaklı yeri !...'' |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. İki tesbih boncuğu arasında bir kalp kaç kez çarpar, sayamıyorum. İkrar'ın sükûtu oluyor suskunluğum. Az ve öz olan bir anlayışla ve kıbleye doğru bir bakışla Seni anıyorum. Andıkça çoğalıyor anlamların. Adın ki sonsuzluk..:klp: |
SAAT: 13:39 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.