Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Senin dilinden bildiğim yegâne cümleler tıkanıp kalsa boğazıma… “Mâ veddeake” desem… rabbuke‘yi getiremesem… Sen tamamlasan ayeti.. Mâ veddeake rabbuke ve mâ kalâ. Rabbin terk de etmedi seni.. Ne küstü ne de darıldı sana… |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Şurama batan.." diyor şair, Şurama batana, “özlem” demeselerdi; 'bıçak' derdim… [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kalbime sahip çık Rabbim, Ben beceremiyorum… |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ey Yar.. Eline düşmüş say sen beni Duada hidayetim, Kalbimde mabedim, Ukbâda ahiretim.. Secdede gözyaşım ol. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Neyi kalpten istersen Birgün mutlaka gelip seni bulur. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. "ben gözlerimi yumdum sen kirpiklerimi yakarak geç" |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bir Selam Gönderiyorum Kendime , Senden Gelmiş Diye ! Aleykümselam Yâr .. |
maşallah döktürüyorsun her zaman ki gibi,,duygu seli olmuş sözler mana bulmuş gönlünde mübarek,,,:-) |
Alıntı:
Okuyan gözlerin yorum yapan ýureğin dert görmesin..cicekver |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Gereksiz insanların yakınlığı gibi ihtiyaç duyduğumuz insanların uzaklığı da imtihân .. |
SAAT: 15:37 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.