Cevap: _inciten satırlar_ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ey,ayrılığı andıran yakınlık Ey susuş. İnce ve derin hasret, Bana benziyorsun...! |
Cevap: _inciten satırlar_ Kişi, ancak kendisidir. Başkası olan ya da olmaya çalışan kaybolmuş demektir. Mukallid şahsiyetler, özgün ve özgür bir dünya kuramazlar kendilerine ve çevrelerine! |
Cevap: _inciten satırlar_ Aşk gül gibidir.. Yusufa benzer.. Kokusunu almaya bir YAKUP ister.. Aşkı ALLAH korur, Kurda yem etmez.. Kalbin varsa eğer.. Gözde gerekmez.. Sevgili yoksa.. Görmek nedir ki..? Sevmeye, görmeye bir YAKUP ister.. Her aşık YUSUF gibi çile çekmeli.. Hasreti , Hİcranı kuyu bilmeli.. Rahatı ,sefayı görse ufukta.. Sevgili uğruna o an ÖLMELİ......... (İsmail Acarkan) |
Cevap: _inciten satırlar_ "Adın ruhumu uçurum kenarına doğru savuran amansız bir fırtına, Düş/tüm , d/üşüyorum" |
Cevap: _inciten satırlar_ Huzun sardi anlamin bilmedigim fakat iyi bildigim cevabini bulamadigim bir huzun Kesik kesik esoes veriyor Aman bosver diyorum Dinleme gorme diyorum Umursama diyorum. Da unutamiyorum ki Bi unutsam Ah bi unutsam Yada unutmasam mi Dislerimi mi bilemeyim Bilmiyorum Sonucta herkes kendine yakisani yapiyor Aldirma gonul aldirma gonul aldirma |
Cevap: _inciten satırlar_ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Hayat insanı hep sevdikLeriyLe sınarmış.. insanın canını en çok sevdikleri acıtırmış.." Ama insan yine de sevdiklerinden vazgeçmezmiş.. Böyledir hayat; her ânı sabır, şükür ve hamd.. Birde mavi bir 'Umut' var..ben adını kelebek koydum.. Çünkü: bir kelebek kadar narin ve kısadır hayat.. |
Cevap: _inciten satırlar_ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] “En uzak yer varamadığın, varamayacağın yer değildir. En uzak yer; senin ardında bıraktığın, bir daha dönmeyeceğin, dönsen de bulamayacağın yerdir.” |
Cevap: _inciten satırlar_ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] “Bense bir gün, ne zaman olacağını şimdi bilmediğim bir gün… Bütün umutsuzluklarımı, hüzünlerimi, anlamsızlıklarımı, hiçliklerimi bu şehirde bırakıp, sadece senin sevdanı giyinip üzerime senin şehrine doğru yol alacağım…” Sabahattin Ali |
Cevap: _inciten satırlar_ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ne çile sabırsız, ne de sabır çilesiz olmuyordu. Tıpkı gece ve gündüz gibi... Sevda ile gül gibi, toprak ile su gibi! Azık ile kul gibi, dua ile yol gibi! A. Kadir Tunçer |
Cevap: _inciten satırlar_ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Buruk bir acı sararsa yüreğini çaresizlik ipi bağlarsa ellerini dilini gidemezse ayağın olman gereken yere üzülme!! Ümidini yitirme! Hakiki özleyenler için ötelerde vuslat mukadderdir... |
SAAT: 03:18 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.