Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Neyi çok bekler ve umarsan o senden uzaklaşır.. Hem ne demiştik; "İstediğini almak değil, verilene razı olmaktır imtihan." |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Sevmek dedim, yoluna ölmek dedi. Yol dedim ; Alıp başını gitmek dedi.. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Susmanın Satır başıydı İçimden Geçenler ___"Özlemek Ne Güzel Sır Aramızda . . . |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Haykıran sükut'lar vardır ki, Ancak ALLAH işitir " !.. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. "Ben senin gelme ihtimali olan yola gözlerimi dikmişim.”:klp::klp: |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Seni özlemek, kırık bir kanatla Gökyüzüne düşmek gibi birazda... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Sen, gülüşüme aşık olmuş adam; söylesene, ölüşümü izlemek için kaç gülüşümü çaldın benden. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ekim´de çık gel Bırak her şeyi, bir bekleyenim var de gel. Gel ki, bu şehir adımlarınla anlamlansın, Gel ki, bu şehir sensizligim olmaktan çıksın. Gel ki, nefes alayım. :klp::klp::klp: |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Sevmek, Söylemek değildir.. Sessizce alıp Yüreğine koymaktır…* |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Hani gittin ya sen Gittin ya Ey siyah'ım Matemi sürme diye çektim gözüme Zılgıtlı bir tabut gölgesinde... |
SAAT: 17:48 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.