"Konuştukça çirkinleşen adamlar bir sussa, sustukça güzelleşen adamlar ne güzel konuşurlar." (Serdar Tuncer) |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Hasret kilitleyince kalp kapılarımı ... Sesin.... Yüreğimi delip geçen bir mermiye benziyor işte.... Neylersin... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ellerimden Tutma İstemem; Kızınca Bırakıp Gidersin. Tutacaksan Yüreğimden Tut; Kızıp Gitsen De, Bırakıp Gidemezsin... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Sonra sen geldin, Bütün iyiliklerimin mükafatı. Alıp avucumdaki matemi, Yüzümdeki kederi... |
Alıntı:
|
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bıraktım ben o şiirleri... Gitsen de alınmam üstüme... Hayat bu derim!.. Geçer giderim.... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. İki asır arasında "Araftayım" Birine gidemiyor, diğerine sığamıyorum... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Benden duymana gerek yok, Rabbim hasretimi özlemimi kalbine duyursun .. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ve ben tüm ruhuma kayıp ilanı verdim Sesi kayıp Gözleri yok Adımları gitmiş diye..... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Hüzünden umut, yağmurdan yol yapıp gideceğim… Çok uzaklar ne tarafta. . ? |
SAAT: 03:37 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.