Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ne demiş şair; İç yanması diye birşey var mecaz değil 'O'.../ |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bir Duanın İlk Cümlesi Bir Şiirin Son Kıtası Gibi Gözlerin Ömrümün Siyahı____ |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Neyin olur dediler.. -Gülüşüne gönül semaverim'de şiirler demlediğim olur, dedim... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Sonra Papatya hep aynı cevabı verdi Damla damla gözyaşıyla ...! |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Vuslat" Nedir Bilmem Ama; "Hasret" Seninle Benim Aramdaki Yoldur... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bakma söylemediğime, Ben senin gözlerine bakınca hayata doyuyorum... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ben şiir olsun diye değil Allah dua sayar Murad eder belki diye _____//Yazdım SeNi … |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Geçiyor işte insan dünya'dan, Mevsimler gibi, Yağmurlar gibi. . . |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Üç beş satıra sığmıyor hasretin Ve yazılanlar asıyor kendini Beyaz kağıda Selamın az gelir yâr..! Yüreğini gönder... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. İstiyorum ki; eline, yüzüne, gözüne bulaştırdığın "Amin"lerin olayım.. |
SAAT: 05:57 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.