Cevap: _inciten satırlar_ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bazıları yüreğinin ortasına mıh gibi çakılır.. Bazılarını yürek almaz pervasızca atılır.. Kimi ruhuna işler en ücra yerinde saklanır. . Kimide bakışının ucunu haketmez sevgisizce dışlanır. . Ama bazıları vardır ki istemesen de öyle engelleri aşar.. Aklın irfanın ruhun onun sevgisiyle coşar.. İnce bir sızı olarak yüreğinde seninle Allah için yaşar..!.. Nur Hayat Şuara.. |
Cevap: _inciten satırlar_ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kalemi utangaç tutuyorum, ve diyorum kendime ... ''Kaderin yazmadığını sen mi yazacaksın ey fani ? '' susuyor içimde ki sesler ... Ibrahim inecik.. |
Cevap: _inciten satırlar_ ''Hadi, biraz tutuş ellerimde, Yangınını söndürürsem kaybolayım karanlık gecenin gözlerinde.'' |
Cevap: _inciten satırlar_ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yakınımda çok yakınımda, Sesine konan kuşları duyuyorum. Dokunamadıkça varsın, oradasın. Elimi uzatsam yok olacaksın.. |
Cevap: _inciten satırlar_ Avuç içime dökülüyor,Şiirden gözyaşlarım.. Gül Tanrıverdi... |
Cevap: _inciten satırlar_ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Çünkü hatıralar kuşlar gibi Dal ister konacak… Oktay Rıfat |
Cevap: _inciten satırlar_ ... Bir türkü var içimde, sözlerini pas geçtiğim... Bir keşke var gönlümde, hiç telafi edemediğim... bir şiir var önümde, yazmayı kendime yediremediğim... Bir sen var ardımda, benim bile göremediğim... Neyse... Neyse |
Cevap: _inciten satırlar_ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] “Lâl oldu dilim dünyaya, Konuşsam yağmur yağıyor , Sussam harf harf göl oluyor yüreğim, Anladım ki SANA susuyor ömrüm…” Şems-i Tebrizi |
Cevap: _inciten satırlar_ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kısa bir öyküdür HAYAT.. Uğruna upuzun ACILAR çektiğimiz... |
Cevap: _inciten satırlar_ Bugün ölürsem ağlar mısın ? Ağlarsan ölürüm farkında mısın ? |
SAAT: 05:31 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.