Cevap: _inciten satırlar_ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ne güzel sözdür, "Bana yaşattığının aynısını yaşa." Kimine dua, kimine beddua... |
Cevap: _inciten satırlar_ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ve zamanla öğrendik ki; kelimelerin hisler karşısında hiç bir hükmü yoktur… |
Cevap: _inciten satırlar_ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Vur dilini damağına Bırak konuşmalar unutsun seni Sen dahil hatırlama sesini.. Dervişin Hu nefesiyle tutulsun harflerin Birbiri ardına kelimelerin dizilmesin.. Bir elinde âsa dilinde sukut Yüreğinde kuyuların derin ve soğuk halleri Musâ misali dağlara çıkıp, Yusuf misali kuyularda terbiye olsun yüreğin... Berre Bek |
Cevap: _inciten satırlar_ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Geceye, Yağmura, Yeryüzünde unutulmaya yüz tutmuş güzel hasretlere, Rüyalara, Bekleyişlere, Kalpten dile dökülemeyen cümlelere, İnce bir dokunuşla selam olsun.. |
Cevap: _inciten satırlar_ "Yaşamı görmek için ayna tutarız ağzımıza. Yaşamı göremesek bile, yaşadığımızı biliriz ayna buharlanınca." Elif Şafak |
Cevap: _inciten satırlar_ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yüreğin kapısı vurmakla açılmaz; oraya yürek yoluyla varılır... Mehmet Deveci |
Cevap: _inciten satırlar_ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] “Oysa ne çok cümlem vardı benim. Her şeye inat, yüreğimi ısıtan ne çok hayalim...” Ahmet Haşim |
Cevap: _inciten satırlar_ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Hayatın en güzel anı her şeyden vazgeçtiğinizde, sizi hayata bağlayan birinin olduğunu düşündüğünüz andır." Honore De Balzac |
Cevap: _inciten satırlar_ ''çekilmez biridir '' dediler senin için.. olsun dedim, ben o'nu besmele bilirim..." |
Cevap: _inciten satırlar_ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] .../ Sen sen ol, sevdigini üzme !.. Kalem dertlidir yazar, dil sevdalıdır söyler . Ama yürek susarsa, O ne yazar ne söyler ..!!../... |
SAAT: 07:59 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.