![]() |
”…Yalnızca içteki yakındır; başka her şey uzak…” __----__♡♡♡__----__ |
O kadar insanın içinde ,,bir sen yoksun... Gel desem gelirmiydin "yüreğime"...can parem... |
Satırım/da ne var biliyormusun,, sana yazılmış ama "söyleyeme/diğim " binlerce "HÜZÜN".. klpp/ klpp/ klpp/ |
bazen öyle bir zaman gelir ki * dile dökemezsiniz yüreğinizin haykırdıklarını... * gözler çalışsada anlatmaya * yetmez kelimeler tümce olmaya * birleşmez harfler dile tercüman olmaya * sana düşense LÂL olmaktır... * LÂL kalmaktır.. * adın LÂL kalmıştır... * sessiz çığlığının acımasız dilidir LÂL.... * satır satır hece hece tümce tümce adın L Â L !!! |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Hasret varsa bir yerlerde , Duman tütmese de olur... _____{:klp: :klp:}_____ |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ey ömrümün tamamını bağışladığımın gül-i yar/em.. İnsan doğarken bilmiyor da, Sevince öğreniyor hayata geliş sebebini.. Ve herkeze nasip olmuyor ,sebebin #sengibisi.. _____/// :klp:\\\____ |
____// Özledin mi ?Deseleler Düşünmeden "Hayır"derim...___ ____// Düşünürsem sesim titrer,Gözlerim dolar,,,Kitlenirim..___ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ve bir duâ düştü dilime.. Ben seni bana sevdirene emanet ettim… |
Yumdum gözlerimi Ve başladım saymaya Bir.. İki.. Üç.. Dört.. Sağım solum Önüm arkam aşk.. Açtım gözlerimi büyük bir umutla Sağa baktım yok.. Tesadüf solumda da.. En uzağa baktım orada da yok... En yakınımda olmadığı gibi.. Yok... Yok işte Daha ne diretiyorsun Ama dün şuracıktaydı der gibi çarpmaya başladı Kalbim... Uzatmanın da anlamı yok... Sağlık olsun Ümit İste.... ~:klp:~:klp:~:klp:~ |
"Seni Seviyorum" demedi,ama şöyle bitirdi mektubunu, "Kanadından öpüyorum //kalbimin kuşu..." |
SAAT: 21:07 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.